Çözüldü Valorant ardunio

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Furkan1997

Gold Üye
2 veya 3 hafta önce arduniolara fix gelmişti ondan beri girmiyorum şuanda akitf çalışan arduniolar varmı ve neyi dedectliyo ardunioların ban sebepleri neler comportlar algılanıyor başka sebebpleri nelerdir

hocam zaten arduino reportlara dayanamıyor, çoğu kişi arduino softwareden daha safe diyor ama bana kalırsa öyle bir şey yok softwareyi sadece kendin kullanırsan arduinodan çok çok daha safe olur. (arduinolardaki com porttan dolayı flagleniyorsun zaten)
Çok hak veriyorum, bir çok farklı paid/free arduino hile kullandım performansı kötü asla demiyorum ama safe değil gerçekten değil. Ha detect değil bak çünkü çok kötü oynayan bir arkadaşım destek olsun diye düşük ayarlarda 1 yıldan uzun süre kullandı ve hesabı hala banlı değil. Çünkü report almadı. Asıl mevzu report aldığında başlıyor zaten.
YOK ARTIK BU NASIL BİR DAŞŞAKTIR
:cooldoge:

Çok hak veriyorum, bir çok farklı paid/free arduino hile kullandım performansı kötü asla demiyorum ama safe değil gerçekten değil. Ha detect değil bak çünkü çok kötü oynayan bir arkadaşım destek olsun diye düşük ayarlarda 1 yıldan uzun süre kullandı ve hesabı hala banlı değil. Çünkü report almadı. Asıl mevzu report aldığında başlıyor zaten.

var mı önerin aurdino veya normal aimbot için ? nerden alalım

Katılıyorum manuel haricî ban yemiyorsun sağlam bir h1len varsa

sen şu comportları gizle
Salın gitsin şu arduinoyu, ben 1 yıldan daha fazla kafayı yordum bu zıkkıma. Kimi max 1 hafta kullanıyor kimisi 3-5 ay. Ama elinde sonunda yasaklanıyorsun ve gerçekten uğraştığına yazık. Eğer istiyosanız bu siyah ekran sorunun olmadığı ücretsiz bir arduino hilesi yayınlarım size.
meyi söyle daha iyi olur aslında

ben yaklaşık 4 veya 5 aydır kullandım ardunio hiçbir şekilde ban yemedim 3. ayımda 3 ay oynadıgım bi hesabı banlattım aşırı rarge oynamaya başlamıştım aslında ardunio diğer hilelere göre aşırı safe dt olma olasılıgıda çok düşük fakat şuanda fix getirdiler çalışıyor fakat çok report yersem hesaplar direk patlıyo bundan dolayı bi yol bulmam lazım yardımcı olabilecek varsa bu yorumu cevaplasın yada dm den ulaşsın çok iyi olur

sen şu comportları gizle

meyi söyle daha iyi olur aslında

ben yaklaşık 4 veya 5 aydır kullandım ardunio hiçbir şekilde ban yemedim 3. ayımda 3 ay oynadıgım bi hesabı banlattım aşırı rarge oynamaya başlamıştım aslında ardunio diğer hilelere göre aşırı safe dt olma olasılıgıda çok düşük fakat şuanda fix getirdiler çalışıyor fakat çok report yersem hesaplar direk patlıyo bundan dolayı bi yol bulmam lazım yardımcı olabilecek varsa bu yorumu cevaplasın yada dm den ulaşsın çok iyi olur
Comportları mı gizle? Dostum o com portu olmadan işlem yapabilmen için ikinci bir bilgisayar gerekiyor. Hadi onu geçtim burada java aimbot kullanıp yok 5-6 ay kullandım cart curt mevzusu yapmana gerek yok. 9-10 vurup ban yemiyorum diye etrafta gezmene gerek yok.

Comportları mı gizle? Dostum o com portu olmadan işlem yapabilmen için ikinci bir bilgisayar gerekiyor. Hadi onu geçtim burada java aimbot kullanıp yok 5-6 ay kullandım cart curt mevzusu yapmana gerek yok. 9-10 vurup ban yemiyorum diye etrafta gezmene gerek yok.
yok ben normalde fresh hesap kasıp satıyorum 9 10 vurarark o hesapları immo 1 atamazsın tabi java v.s kullanmıyorum nerden çıkartıyorsun anlamış değilim comportlar nasıl spooflanır onun için konu açtım yardım için burda gövde gösterisi yapmıyorum kimseye soru soruyorum yardımcı olabilecek insanlar eder belki diye

yok ben normalde fresh hesap kasıp satıyorum 9 10 vurarark o hesapları immo 1 atamazsın tabi java v.s kullanmıyorum nerden çıkartıyorsun anlamış değilim comportlar nasıl spooflanır onun için konu açtım yardım için burda gövde gösterisi yapmıyorum kimseye soru soruyorum yardımcı olabilecek insanlar eder belki diye
Com portun ne spoofundan bahsediyorsun dostum sen loop bile atsan hiçbirşey değiştirmezki sen her türlü o com portundan veri yazıp okuyorsun. Yok spoofmuş yok neymiş hiçbirşeyi değiştirmiyor. Flag yememek için arduinonun hex dosyalarını değiştirip fare olarak gösterebilirsin ama com portundan dolayı patlayacaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt