Çözüldü Valorant ardunio

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Furkan1997

Gold Üye
2 veya 3 hafta önce arduniolara fix gelmişti ondan beri girmiyorum şuanda akitf çalışan arduniolar varmı ve neyi dedectliyo ardunioların ban sebepleri neler comportlar algılanıyor başka sebebpleri nelerdir

anladığım kadarıyla arduinonun tespit edildiği cihazlar yayın açarken ya da fotoğraf çekerken siyah ekran alıyor, bunu tamamen kökten çözdük.. ayrıca comportu detectliyor mu bilmiyorum ama ben şu an otomatiğe dökemediğim bi spoofla comportları sildim tamamen 😄

Otomatiğe dökemediğin kısım neresi? Aygıt Yöneticisinden sağ tıklayıp Cihazı Kaldır mı diyorsun hocam

Salın gitsin şu arduinoyu, ben 1 yıldan daha fazla kafayı yordum bu zıkkıma. Kimi max 1 hafta kullanıyor kimisi 3-5 ay. Ama elinde sonunda yasaklanıyorsun ve gerçekten uğraştığına yazık. Eğer istiyosanız bu siyah ekran sorunun olmadığı ücretsiz bir arduino hilesi yayınlarım size.

Salın gitsin şu arduinoyu, ben 1 yıldan daha fazla kafayı yordum bu zıkkıma. Kimi max 1 hafta kullanıyor kimisi 3-5 ay. Ama elinde sonunda yasaklanıyorsun ve gerçekten uğraştığına yazık. Eğer istiyosanız bu siyah ekran sorunun olmadığı ücretsiz bir arduino hilesi yayınlarım size.
hocam zaten arduino reportlara dayanamıyor, çoğu kişi arduino softwareden daha safe diyor ama bana kalırsa öyle bir şey yok softwareyi sadece kendin kullanırsan arduinodan çok çok daha safe olur. (arduinolardaki com porttan dolayı flagleniyorsun zaten)

YOK ARTIK BU NASIL BİR DAŞŞAKTIR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt