Çözüldü Valorant ardunio

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Furkan1997

Gold Üye
2 veya 3 hafta önce arduniolara fix gelmişti ondan beri girmiyorum şuanda akitf çalışan arduniolar varmı ve neyi dedectliyo ardunioların ban sebepleri neler comportlar algılanıyor başka sebebpleri nelerdir

2 veya 3 hafta önce arduniolara fix gelmişti ondan beri girmiyorum şuanda akitf çalışan arduniolar varmı ve neyi dedectliyo ardunioların ban sebepleri neler comportlar algılanıyor başka sebebpleri nelerdir
anladığım kadarıyla arduinonun tespit edildiği cihazlar yayın açarken ya da fotoğraf çekerken siyah ekran alıyor, bunu tamamen kökten çözdük.. ayrıca comportu detectliyor mu bilmiyorum ama ben şu an otomatiğe dökemediğim bi spoofla comportları sildim tamamen 😄

olum zargana sana nolmus la
dur olm millete soruyom
anladığım kadarıyla arduinonun tespit edildiği cihazlar yayın açarken ya da fotoğraf çekerken siyah ekran alıyor, bunu tamamen kökten çözdük.. ayrıca comportu detectliyor mu bilmiyorum ama ben şu an otomatiğe dökemediğim bi spoofla comportları sildim tamamen 😄
comportlarımı sildin :D oda iyimis
olum zargana sana nolmus la
bilgileniyoruz olm ne olcak

Valorantın getirdiği güncelleme sadece screenshot aldığında ekranı siyah gösteriyor kısaca colorbotların tamamı (Take screenshot>Detect color>Set position to color x, y) olarak çalıştığı için aimbot ekranı göremediğinden binevi fixlemiş olarak sayılıyor fakat bunun çözümü basit ve bir çok yolla çözülüyor. Yani arduinoyu fixlemiş sayılmıyorlar. Belirli spoof methodlarımız ve yazılım kalitemiz sayesinde kullanıcıları riske atmamak adına çalışıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt