Lan allah belamı versin alakası yokFarklı Bir Forumdan Konuyu Alıp Direk Yapıştırmışsın
yasin seni severdim iftira yakışmadıFarklı Bir Forumdan Konuyu Alıp Direk Yapıştırmışsın
Lan allah belamı versin alakası yokFarklı Bir Forumdan Konuyu Alıp Direk Yapıştırmışsın
yasin seni severdim iftira yakışmadıFarklı Bir Forumdan Konuyu Alıp Direk Yapıştırmışsın
istersen discorddan yaz farklı forumdaki konuyu atayım kodlar vs aynıLan allah belamı versin alakası yok
yasin seni severdim iftira yakışmadı
olur olamaz bu arada öyleysede severim o formu anladın sen thekru01istersen discorddan yaz farklı forumdaki konuyu atayım kodlar vs aynı
Hocam ardunio nun her serisi olurmu çünkü işi büyütmek isterim sahsenEyvallah fakat Arduino olmadan yada oyuna entegre olmadan çalışmıyor maalesef vanguarddan dolayı
Python scripti yükleyebiliyorsan ve sorunsuz bir şekilde ekranı alabiliyorsa kullanabilirsinsadece arduino lenardo ile mi oluyor uno var ama bende
Olur dostum r3 tepkime ve basitlik açısından kullanılır ama uyumluluğu sen testedebilirsinHocam ardunio nun her serisi olurmu çünkü işi büyütmek isterim sahsen
Saol hocam deneyeceğim olursa ardunio kodlarını yazarım burayaPython scripti yükleyebiliyorsan ve sorunsuz bir şekilde ekranı alabiliyorsa kullanabilirsin
Olur dostum r3 tepkime ve basitlik açısından kullanılır ama uyumluluğu sen testedebilirsin
bunu paylaşman gereksiz ve anında ban atacaktır
dost arduino fix olamaz a sorun o script yer fixiard gg bayadır yinede sağol