ölemi olms yorum kasmak gördüğün üzere umrumda değil kanka y den anlayabileceğin üzere bu yedek hesabımdı looteame verdim maini sadece hile için kullanıyorum artıkkendi konundan niye kasıyonki yorumunu
ölemi olms yorum kasmak gördüğün üzere umrumda değil kanka y den anlayabileceğin üzere bu yedek hesabımdı looteame verdim maini sadece hile için kullanıyorum artıkkendi konundan niye kasıyonki yorumunu
yok ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum kendi yazılımım ne ban yedim ne fix geldiarduinoya fix gelmedimi calısırmı hala
Arduino cihazları Vanguard tarafından algılanıyorlar. Yani dediğinizin olabilmesi için port hider/spoofer benzeri bir araç bulunmalı kullandığınız yazılımda.yok ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum kendi yazılımım ne ban yedim ne fix geldi
yapma yayok ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum kendi yazılımım ne ban yedim ne fix geldi
upluk bişey değil de adam gelmiş benim hilem 2 yıldır undetected diyor ASASDGolm şu konuları niye upluyonuz fix zaten
5-6 aylık bir konuya "Kendi yazılımım en iyisi, hala çalışıyor!" yazmış arkadaş, kusura bakmayın, cevap verme ihtiyacı hissettim.olm şu konuları niye upluyonuz fix zaten
Arduinoyu mouse olarak gösteriyorum sistemdeArduino cihazları Vanguard tarafından algılanıyorlar. Yani dediğinizin olabilmesi için port hider/spoofer benzeri bir araç bulunmalı kullandığınız yazılımda.