rubyy
Efsane Üye
anladım abi eyvallah tamamdırEvet ama %18 kdvsi var hocam malesef...
anladım abi eyvallah tamamdırEvet ama %18 kdvsi var hocam malesef...
ne alaka kanka bu saçma yorum şimdi adamların ürünü udAway artık ud degil o zmaan xD
Banwawe den etkilenen ürün ud olarak geçemez knkne alaka kanka bu saçma yorum şimdi adamların ürünü ud
kim söylüyor etkilendiğini hocam söyler misin bi kullanan kimse banwaveden falan etkilenmemişBanwawe den etkilenen ürün ud olarak geçemez knk
Knk istersen kendilerine sorabilirsin discordlarına da bakabilirsin banwawe den şuan tüm hileler etkilendi o yüzden hiç biri ud olarak geçemez etkilenen ud olsa zaten etkilenmezdikim söylüyor etkilendiğini hocam söyler misin bi kullanan kimse banwaveden falan etkilenmemiş
kral zaten etkilenmedi adamlar konuda da belirttiler benim yazdığımda da sana kim böyle bir haber verdi veya nereden gördün bilmiyorum ama banwave den etkilenmemislerKnk istersen kendilerine sorabilirsin discordlarına da bakabilirsin banwawe den şuan tüm hileler etkilendi o yüzden hiç biri ud olarak geçemez etkilenen ud olsa zaten etkilenmezdi
Knk away kullananlara sorabilirsinkral zaten etkilenmedi adamlar konuda da belirttiler benim yazdığımda da sana kim böyle bir haber verdi veya nereden gördün bilmiyorum ama banwave den etkilenmemisler
tamam dostum at buraya ss hepimiz görelim ban yiyen adam yazar buraya kimse bir şey yazmamış bir kanitin varsa ban yiyen yaz yani yoksa boş yere insanların konusunu baltalamaKnk away kullananlara sorabilirsin
main hesabından yazsana kim olduğunu anlayalım millete yalan yanlış bilgi veriyorsunAway artık ud degil o zmaan xD