Sadece lifetime demeyin hocam ya dfgşhilkdfghaway hocam bu lifetime versiyonuna yılbaşına ramazanda vb. şeylerde indirim geliyor mu geliyorsa yüzdelik olarak ne kadar geliyor %50 mi mesela örnek veriyorum nasıl oluyor bu olay
kral aylığı 500 lira zaten bundan aşağıya adam indirse ne olacak gayet piyasaya uygun zaten indirim olarakta yılbaşında falan gelir büyük ihtimalle hepsine indirim diye düşünüyorumSadece lifetime demeyin hocam ya dfgşhilkdfgh
Getirebiliriz hocam var öyle planlarımız.-Fiyatlara en azından %20 30 indirim istiyoruz hocam
Evet özel günlerde yapabiliriz öyle indirimler.away hocam bu lifetime versiyonuna yılbaşına ramazanda vb. şeylerde indirim geliyor mu geliyorsa yüzdelik olarak ne kadar geliyor %50 mi mesela örnek veriyorum nasıl oluyor bu olay
Aynen öyle...kral aylığı 500 lira zaten bundan aşağıya adam indirse ne olacak gayet piyasaya uygun zaten indirim olarakta yılbaşında falan gelir büyük ihtimalle hepsine indirim diye düşünüyorum
hocam sitede fiyatlar aynı onları düzeltirsen alacak olan insanlar yanlış görmesinTüm aboneliklerde 16.02.2023 tarihine kadar %30 indirim mevcuttur
Site için geçerli değil hocamhocam sitede fiyatlar aynı onları düzeltirsen alacak olan insanlar yanlış görmesin
siteden alınmıyor mu üyelikSite için geçerli değil hocam
Evet ama %18 kdvsi var hocam malesef...siteden alınmıyor mu üyelik