Çalışmıyor Valorant Arbit Cheats Crâcked [Güncellenmiş Versiyonu]

yok kanka aynısı bende de oldu benimki de win 11
host cleaner indirmen lazım googleye girip host cleaner yaz bir tanesini indirip clearlat düzelir
-
(kb) sıfırladığını yeni gördüm üstteki mesajda ben direk host cleaner programı kullanınca düzelmişti sorun ama başka bir çözüm yolu var mı bilmiyorum
eyw knk ben host dosyasını elle temizlemiştim işe yaramamıştı host cleaner buldum siteden işe yaradıda şimdide başka hata alıyorum :D neyse çözücez yavaş yavaş

herseyı duzgunce yaptım inserte bastım menu gelmedi

Arkadaşlar belli etmeden Esp açarak oynarsam ban yermiyiyim

Valorant updated new patch few hours ago. not working please update

Link:
VT:

TEK YAPMANIZ GEREKEN LOADERI AÇIP HERHANGI KEY GIRIP ENTER DEMEK, OYUNUNUZ PENCERELI TAM EKRAN OLSUN

Orjinal Crâck konusunun sahibi @verfired Ama outdated oldu yeni güncellemeyle, bende updateledim offsetleri patchleyerek yeniden yayınlıyorum.
Öncelikle cheat başından aşağıya kadar pasted kulandığı driverın github linki bu [ ] Başından beri bu driver kulanıyo kısacası Function Hook driver kulanan kalitesiz bi paste
Ne Kadar Oyniyacağınıza Dair Tam Bir Ömür Biçemem Ama Function Hook Delayede Sebep Olur Çoğu Zaman Yani Ömür Olarak Bi Kaç Gün Biçiyorum Ban Yemenize.
Yeni Updateler Geldikçe Ben Bunu Updatelicem Ayrıca Başka Crâcked Ama Outdated Cheat Varsa Aşağı Atın Elimden Geldiğince Bakıp Updatelemeye Çalışırım

SS:
image.png
çalışıyor ban atmadı hala

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt