mrsmoke3
Gold Üye
driver hatası alıyorum ne yüklemem gerek :/ @CrazyClara lütfen yardımcı olur musun ?
driver hatası alıyorum ne yüklemem gerek :/ @CrazyClara lütfen yardımcı olur musun ?
kulandıkları mapper win11 mapler NtGdiPolyDraw kulanıyolar func hook olarak onuda importstan buluyolar yani muhtemlen çalışırw11 çalısır mı
mahcheats dan bi arkadaşlara dedim clara daha iyi diye 50 kilom var hileye para verip obez gibi oynamaya devam diyor enayi cch4mp mıydı neydi konunun mahla bi alakası yok ama seni görünce söyleyem dedim xdkulandıkları mapper win11 mapler NtGdiPolyDraw kulanıyolar func hook olarak onuda importstan buluyolar yani muhtemlen çalışır
ne dediğini hiç anlamadımmahcheats dan bi arkadaşlara dedim clara daha iyi diye 50 kilom var hileye para verip obez gibi oynamaya devam diyor enayi cch4mp mıydı neydi konunun mahla bi alakası yok ama seni görünce söyleyem dedim xd
Anlayabilmek için üstün bir a0 türkçeye sahip olman lazımne dediğini hiç anlamadım
mah daha iyiymiş claradan onu diyor yani ewqwqeeweqne dediğini hiç anlamadım
ne diyim herkes bişey diyo, önemli olan faliyete görmekmah daha iyiymiş claradan onu diyor yani ewqwqeeweq