Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu kadar egoist olmanın cezaları :D müşterilere yazık olacak, neyse bir sco sözü derki o sürümü kullananlar ban yicek kullanmayın xD

KRAL İNTERNET CAFEDE AÇICAM PC RESETLEYİNCE SIFIRLAINIYOR YA HERŞEY ONU NASIL HALLEDERBİLİRZ YADA RESETLEMESEK OLURMU CAFEDEN YANA SIKINTI YOK BİZİ CAFE

Ben de aynı şekilde kendisiyle görüştüm dramalık bir şey yok. Hatalardan ders almak önemli kendini severim iyi kalpli insan fakat öğrenmesi gereken bazı şeyler vardı umarım yardımcı olur.
Milyon dolarlık şirketlerin oyunları Crâck yiyor çözülmüyor. Çok da takmamak lazım.

Kral eline sağlık valla. ben pek anlamam orjinal lolmenu versiyon 2 den ne farkı var bunun inject etdiği program bypass falan dışında yani lolmenuyu dahada iyi hale getirilmiş bir versiyonmudur yoksa ucdan indirip mi koyuyor daha hızlı kitleniyormu falan anlamında sordum.

Tebrik ederim güzel çalışma. Sadece konuda yorum yapan çoğu kişinin dafta salladığını görüyorum. Bir insanın "bu asla kırılamaz" demesi ile "korumama güveniyorum" demesi farklı şeyler. Açıkçası hiçbir yerde "kimse kıramaz, imkansız" dediğini görmedim daftın. Konun sayesinde daft açıklarını kapatıp belki de daha da uğraşacak artık bununla fakat durup dururken çocuğa sallayıp yok scofield atasözü derki yok egoistlik falan boş iş. İnanın bana kendisinden daha saygılı ve amacı belki de sadece kendini geliştirmek olan birisini bulamazsınız. iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt