Valorant Aimbot | Free Colorbot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aktif olarak kullanan var mı varsa yazabilir mi ? çok belli etmeden kullansak kimse izlemiyorken falan belli eder mi

Birazdan denicem oyundaki tecrübelerimi aktarırım konunun altına.

Gözümü kararttım indirdim denicem en fazla ban yeriz koşarak vuranlardan sıkıldım zaten

1 maçlık kullandım ama hiç tutarlı ve stabil değil belki de ben ayarlayamamışımdır

Nasıl kullanılır :
:turkish:
•Netflix adlı exe'yi açın.
•Config.ini'den kendinize göre ayar yapın.
•Oyuna girin. Düşman rengini mor yapın.
•MB5 Tuşuna bastığınızda hile aktif olucaktır. Eğer farenize MB5 yoksa X button control adlı uygulamayı indirerek yapabilirsiniz.
•Çince hata alıyorsanız secure boot kapatın.
•Kod hatası alıyorsanız aio runtimes yükleyin.
•Eğer saçma sapan yerlere kitleniyorsa masaüstü ölçeklendirmenin %100 olduğuna emin olun.
How to use :
:english:
•Open netflix.exe
•Change settings in config.ini
•Start game. Make enemy color purple.
•When you press the MB5 , the cheat is active. If u dont have MB5 button download X button control
•If you are getting an error in chinese, turn off secure boot
•If u get .dll errors install aio runtimes.
•Make sure scaling is %100

VT :
STATUS : 17.05.2022 UD​

harbi iyi duruyo

İlk paylaştığımda dt değildi fakat şuan dt sanırım.
UC’de hala UD kullananlar var birkaç değişiklik ile buildlemişler sanırım biriside tek satır değiştirdim dedi uzun süredir kullanıyorum demişti ben yolov5 ile uğraşıyorum şuan aurdiuno ile kendim için yapacağım sadece UC’de free paylaşmış bir arkadaş aurduinoları sipariş verdim USB host shield ile leonardoyu bekliyorum kargolanmadı hala

Secure boot kapalı valoranta giremiyorum girince secure boot ile ilgili bişi yazıyo açınca düzeliyo yardım edermisin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt