Valorant Aimbot | Free Colorbot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl kullanılır :
:turkish:
•Netflix adlı exe'yi açın.
•Config.ini'den kendinize göre ayar yapın.
•Oyuna girin. Düşman rengini mor yapın.
•MB5 Tuşuna bastığınızda hile aktif olucaktır. Eğer farenize MB5 yoksa X button control adlı uygulamayı indirerek yapabilirsiniz.
•Çince hata alıyorsanız secure boot kapatın.
•Kod hatası alıyorsanız aio runtimes yükleyin.
•Eğer saçma sapan yerlere kitleniyorsa masaüstü ölçeklendirmenin %100 olduğuna emin olun.
How to use :
:english:
•Open netflix.exe
•Change settings in config.ini
•Start game. Make enemy color purple.
•When you press the MB5 , the cheat is active. If u dont have MB5 button download X button control
•If you are getting an error in chinese, turn off secure boot
•If u get .dll errors install aio runtimes.
•Make sure scaling is %100

VT :
STATUS : 17.05.2022 UD​

Knk netflix adlı dosyayı açınca çinçe yazıyor geliyor secure boot kapatıyor bu seferde valorant tpm 2.0 hatasını veriyor

@L4wli3t Hocam bende UC'den indirip kullanmıştım hatta birkaç değişiklip yapıp kendim buildledim ama yinede 5 maç sonra VAL 5 verdi bilginiz olsun deneyebilirsiniz isterseniz elinde spoof yada başka bir ban kaldırma yöntemi bulunmayan arkadaşlar tedbirli olsun detected demiyeyim ben yinede.

is it undetected or u have to code it for more udtc

@L4wli3t Hocam bende UC'den indirip kullanmıştım hatta birkaç değişiklip yapıp kendim buildledim ama yinede 5 maç sonra VAL 5 verdi bilginiz olsun deneyebilirsiniz isterseniz elinde spoof yada başka bir ban kaldırma yöntemi bulunmayan arkadaşlar tedbirli olsun detected demiyeyim ben yinede.
İlk paylaştığımda dt değildi fakat şuan dt sanırım.

Hızlı hareket eden insanları sorunsuz bir şekilde hedefleyebilmem için ayarlarınızı paylaşabilir misiniz?

1.5 ay ud kaldı ama şimdi dt diye biliyorum başka bir şeyden ban yemediysem

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Çalmışsın kanka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt