Valorant 1200 Vp + 100 Dolar Steam Key Çeki̇li̇ş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linki 20:10'da atmışsın 20:07'de hesap açılmış 20:10'da ise konu beğenilmiş :D kuzenin neden hesabı sen linki atmadan önce açtı kesin tesadüftür tabi ki ve ilk yorumuda burda ve kesin kazanan kuzenindir büyük ihtimalle çekiliş için çekilmesi gereken kanıt videosuda yaşanan çin depreminde raylı sistem yüzünden camın yanında duran kasanın raylı sistem devreye girmesiyle birlikte oluşan sarsıntıdan düşüp kanıt olarak çekilen videoda cihazın içinde olduğu için şu an ulaşılamıyordur :D cin olmadan insan çarpmaya çalışıyorsunuz bu kafayla siz çok çarpılırsınız.
j6eu7vu.jpg

daha çok batmadan sus

ne batıcam la :D kanıtsız bir çekiliş istediğin kadar mesajlaşma ssi at kanıt sayılmaz ki a.fsWQ:RF tek akıllı sizsiniz memlekette zaten
kudurmıcan o zaman yok kuzenin değilde felan her attığın iftiranın kanıtını attım sussan daha iyi bence daha çok konuşma

tartışmaya devam edecek misiniz ?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Hemen arkadaşıma yazıyorum cgde hesap açsın çekiliş videosu atmadan ona kazandı diyeyim beğenileri çatur çutur yiyeyim :D

size çıkmadı diye içinizi yiyorsunuz iftira atıyorsunuz ya şizofrensiniz yada tatlit yapıyorsunuz
eskiden xbox gamepass satıyordum ordaki dcden bile anlayabilirsiniz :))) 2. ip kontrolü yapılabilir

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
size çıkmadı diye içinizi yiyorsunuz iftira atıyorsunuz ya şizofrensiniz yada tatlit yapıyorsunuz
Video çekmeden çekiliş yapamaz o kişiye çıkmış bile olsa kahin olmadığımız için gerçekten ona çıkıp çıkmadığını bilemeyiz.

Video çekmeden çekiliş yapamaz o kişiye çıkmış bile olsa kahin olmadığımız için gerçekten ona çıkıp çıkmadığını bilemeyiz.
dostum sende haklısın ama çekiliş iptal edilebilir ama iftira atmaya gerek yok bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt