Valorant 1200 Vp + 100 Dolar Steam Key Çeki̇li̇ş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o zaman adama durduk yerde suç veya iftira atmıcan
Ne iftirası arkadasını kollama çekilişte sahtekarlık döndüğü bariz gerisi forum yetkililerine kalmış :D Çekilişten 7 dakika sonra açılan hesap kanıtsız çekiliş kazanıyor yaşınızın küçüklüğüne veriyorum burada kimseyi kandıramazsınız.

konu altında tartışmaya devam etmeyin kavgalarınızı discord üzerinden edebilirsiniz.

Ne iftirası arkadasını kollama çekilişte sahtekarlık döndüğü bariz gerisi forum yetkililerine kalmış :D Çekilişten 7 dakika sonra açılan hesap kanıtsız çekiliş kazanıyor yaşınızın küçüklüğüne veriyorum burada kimseyi kandıramazsınız.
i9dt01j.jpg

kuzenime kayıt olup katılmasını istedim ve katıldı kazandı

i9dt01j.jpg

kuzenime kayıt olup katılmasını istedim ve katıldı kazandı
yaw üsteki mesajın saatini karalıyorsun sen nasıl bir elemansın la kımı kandırmaya calısıyon :D kanıtsız cekilis ve acılan multi hesap kazandı ve kesin senin kuzenin :D

mxk98fk.jpg

çok fazla kafanda kuruyon bişeyler
Linki 20:10'da atmışsın 20:07'de hesap açılmış 20:10'da ise konu beğenilmiş :D kuzenin neden hesabı sen linki atmadan önce açtı kesin tesadüftür tabi ki ve ilk yorumuda burda ve kesin kazanan kuzenindir büyük ihtimalle çekiliş için çekilmesi gereken kanıt videosuda yaşanan çin depreminde raylı sistem yüzünden camın yanında duran kasanın raylı sistem devreye girmesiyle birlikte oluşan sarsıntıdan düşüp kanıt olarak çekilen videoda cihazın içinde olduğu için şu an ulaşılamıyordur :D cin olmadan insan çarpmaya çalışıyorsunuz bu kafayla siz çok çarpılırsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt