Kanka arkadaşını niye savunuyorsun, kendisi mi yazdırıyor sanaleroyu az çok tanıyorsam böyle şeyler yapmaz. Kendisinden defalarca sonoyuncu hile hakkında yardım aldım i. Lero hakkında asla böyle birisi olduğuna inanmıyorum
Kanka arkadaşını niye savunuyorsun, kendisi mi yazdırıyor sanaleroyu az çok tanıyorsam böyle şeyler yapmaz. Kendisinden defalarca sonoyuncu hile hakkında yardım aldım i. Lero hakkında asla böyle birisi olduğuna inanmıyorum
kim diyor knk arkadaşım diye hiç bi projede ortak gördünmü bizi sadece tanıyorum ve bana yaptığı yardımları biliyorum bu yüzden savunmak istedimKanka arkadaşını niye savunuyorsun, kendisi mi yazdırıyor sana
Ortaksınız demiyorum arkadaşsınız diyorum, nerenden anlıyorsun? "leroyu az çok tanıyorsam böyle şeyler yapmaz."kim diyor knk arkadaşım diye hiç bi projede ortak gördünmü bizi sadece tanıyorum ve bana yaptığı yardımları biliyorum bu yüzden savunmak istedim
bune lan böyle???? Dalga mı geçiyorsun sen bizimle EROIUYERIOYJERITYJTOERJITY thatsdai'ye yazacağım en geç 2-3 saat içerisinde konuya dahil olucak gerçek neymiş öğreniriz
2-3 saate ***** gönderirsinizbune lan böyle???? Dalga mı geçiyorsun sen bizimle EROIUYERIOYJERITYJTOERJITY thatsdai'ye yazacağım en geç 2-3 saat içerisinde konuya dahil olucak gerçek neymiş öğreniriz