valomorphism
Bronz Üye
Videoyu konuya ekledim birazdanda oynanış videosunu eklerim. Hilenin menüsü yokhileye dair herhangi bir görüntü veya oynanış videosu yok mu?
Teşekkürlerhayırlı satışlar
Videoyu konuya ekledim birazdanda oynanış videosunu eklerim. Hilenin menüsü yokhileye dair herhangi bir görüntü veya oynanış videosu yok mu?
Teşekkürlerhayırlı satışlar
benimki %100hiçbir hile %100 undetected değil bunu bilmen yeterli küçük dostum
Birine sc4m atıp ortadan kaybolmuşluğum yok. Boş boş konuşup beni kötülemek yerineBu arkadaş sonoyuncu ortamında millete sc4m atıp ortadan kaybolmuştu şimdi de valorant'a başlamış, +rep yazanların hepsi de arkadaşı, iyi satışlar bol sc4m'ler.
bu arada bu arkadaş lero ya da thatsdai ikisinden biri ortaklar ikiside benim eski evime p0lis yolladıktan sonra güvenlikte benim yeni yaşadığım eve göndermiş p0lisleri bu sayede saat gecenin 3-4 ünde benim ailem ifade veriyor sırf bu arkadaş yüzünden yetkililerin bu arkadaş ile ilgilenmesi gerekiyor.Bu arkadaş sonoyuncu ortamında millete sc4m atıp ortadan kaybolmuştu şimdi de valorant'a başlamış, +rep yazanların hepsi de arkadaşı, iyi satışlar bol sc4m'ler.
Mono'yu kastetmiyorum, 5 ay önceki o client'inden bahsediyorum, aynı şekilde mono da yerde sürünüyorBirine sc4m atıp ortadan kaybolmuşluğum yok. Boş boş konuşup beni kötülemek yerineLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsonoyuncu hilemin (monomorphism) discord sunucusuna gelip mesaj geçmişlerini okuyabilirsin Ayrıca 5 ay önceki clientimi satın alırken beni böyle kötülemiyordun
bu arada bu arkadaş lero ya da thatsdai ikisinden biri ortaklar ikiside benim eski evime p0lis yolladıktan sonra güvenlikte benim yeni yaşadığım eve göndermiş p0lisleri bu sayede saat gecenin 3-4 ünde benim ailem ifade veriyor sırf bu arkadaş yüzünden yetkililerin bu arkadaş ile ilgilenmesi gerekiyor.
Bunu yaptım diye eve tekrar p0lis yollayacaktır, yollasın sorun değil.
Bu videoda benim 10 yıl önceki evime gidiyor eski bir sorguyla beni sorgulatarak. Bu evde beni öldürmeye geliyormuş söylediğine göre fakat adrese geldiğinde kapıyı başkası açmış. Yeni sorguyla sorgulatıp yeni evimin bi önceki evini bulup ordaki güvenlikten yeni adresime p0lis göndertiyor
Satıcıya kesinlikle güvenmeyiniz, hiçbir hile tamamen ud değildir ayrıca bu arkadaş çok büyük ihtimal bir dolandırıcıdır.