zenn1936
Silver Üye
- İletişim
Discorda katıldım ve DM üzerinden ulaştım size.Merhabalar, yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüz. Bu gece saat 00:49 sularında sunucumuz kapanmış haberini yeni aldım size geçici olarak bana ulaşabileceğiniz bir url bırakıyorum gelebilirsiniz. Yanlış anlaşılma için kusura bakmayın.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Şirket tarafından verilen fakat sonradan satın aldığım laptop o yüzden biraz umursamadım açıkçası her işlemden önce veri yedeklemesi yaptım bir sorun yaşamadım ama tabi ki haklısınız bu fiyyattaki bir laptopta yapmamam gerekiyorduGitmişsin 50klık güzelim laptopa kıytırık ne idüğü belirsiz bir Türk hilesi "spoofer" kullanmışsın, akıl işi değil heleki yani ofis pcsi diyorsun nasıl güvenebiliyorsun o kadar. Her şeyi bıraktım öyle durumlar oluyor ki ne yaparsan yap o serialleri geri eski haline getiremiyorsun bazen "bu alınacak bir risk değil". Onetime almışsın zaten keşke banının tamamen kalkmasını bekleseydin 3 bilemedin 4 ay falan sürüyor zaten oynamayı'ver o süre zarfında ama 600₺'de olsa parandan olma, zamanına yazık.