Çözüldü Valohell Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
açıklamaya bak 'işten geldim yeni şimdi bunla mı uğraşıcam'...
Bazı kişilerin gün içinde yatmak yerine çalışması gerekiyor :) + geç saatte geldiğim için işten geldiğimi belirttim ve bana söylenilen herşeyi emin ol eksiksiz defalarca yaptım

Bazı kişilerin gün içinde yatmak yerine çalışması gerekiyor :) + geç saatte geldiğim için işten geldiğimi belirttim ve bana söylenilen herşeyi emin ol eksiksiz defalarca yaptım
kanka çok özür dilerim ben onu karşının açıklaması sandım kusura bakma tekrardan

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Arkadaşın sunucusu uçmuş patlamış bu konuyu açmadan önce keşke ulaşsaydın kendisine

Arkadaşın sunucusu uçmuş patlamış bu konuyu açmadan önce keşke ulaşsaydın kendisine
Ulaşabileceğim herhangi biryer maalesef yok ve sunucunun patladığını bilmemem çok normal. En azından para iadesini buradan almış olacağım zaten günlerdir bekliyorum.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhabalar, yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüz. Bu gece saat 00:49 sularında sunucumuz kapanmış haberini yeni aldım size geçici olarak bana ulaşabileceğiniz bir url bırakıyorum gelebilirsiniz. Yanlış anlaşılma için kusura bakmayın.

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @valohell
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : Çalışmayan ürün - iade yapılacak denmesine rağmen yapılmaması
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 24.12.2024 - 04.01.2025
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/hell-spoofer-perm-spoofer-perm-bypass-valohell-com.63698/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (diğer yazışlamaları eklemedim)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; 24.12.2024 tarihinde Forumdan gördüğüm için Valohell firmasının discord adresine girdim ve ticket açarak bypass almak istediğimi söyledim, banlı olduğum için perm spoofer almam tavsiye edildi ve bilgisayarımın modelini söyleyerek çalışıp çalışmayacağı hakkında soru sordum çalışacağı ve çalışmaması durumunda iade yapılacağı söylendi buna güvenerek 600TL ödeme yaparak satın aldım. Bu tarihten başlayarak 1 Ocak tarihine kadar defalarca banı kaldırmayı denedik fakat olmadı, bilgisayarım defalarca kullanılamaz hale geldi ve sürekli format atmak durumunda kaldım. Bunun üzerine iade yapılacağı söylendi acele etmeden günlerce bekledim. Bu gece iadenin durumunu ticket üzerinden sordum ben discorda bakmıyorken direkt olarak Valohell discord adresinden banlandım.
geçmiş olsun :imgotodie:

Gitmişsin 50klık güzelim laptopa kıytırık ne idüğü belirsiz bir Türk hilesi "spoofer" kullanmışsın, akıl işi değil heleki yani ofis pcsi diyorsun nasıl güvenebiliyorsun o kadar. Her şeyi bıraktım öyle durumlar oluyor ki ne yaparsan yap o serialleri geri eski haline getiremiyorsun bazen "bu alınacak bir risk değil". Onetime almışsın zaten keşke banının tamamen kalkmasını bekleseydin 3 bilemedin 4 ay falan sürüyor zaten oynamayı'ver o süre zarfında ama 600₺'de olsa parandan olma, zamanına yazık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt