Çözüldü Valohell Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zenn1936

Silver Üye
İletişim
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @valohell
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : Çalışmayan ürün - iade yapılacak denmesine rağmen yapılmaması
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 24.12.2024 - 04.01.2025
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/hell-spoofer-perm-spoofer-perm-bypass-valohell-com.63698/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (diğer yazışlamaları eklemedim)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; 24.12.2024 tarihinde Forumdan gördüğüm için Valohell firmasının discord adresine girdim ve ticket açarak bypass almak istediğimi söyledim, banlı olduğum için perm spoofer almam tavsiye edildi ve bilgisayarımın modelini söyleyerek çalışıp çalışmayacağı hakkında soru sordum çalışacağı ve çalışmaması durumunda iade yapılacağı söylendi buna güvenerek 600TL ödeme yaparak satın aldım. Bu tarihten başlayarak 1 Ocak tarihine kadar defalarca banı kaldırmayı denedik fakat olmadı, bilgisayarım defalarca kullanılamaz hale geldi ve sürekli format atmak durumunda kaldım. Bunun üzerine iade yapılacağı söylendi acele etmeden günlerce bekledim. Bu gece iadenin durumunu ticket üzerinden sordum ben discorda bakmıyorken direkt olarak Valohell discord adresinden banlandım.

Üst üste şikayetler gelıyor. Bugün şikayet günü anlaşılan. Geçmiş olsun

Düzenleme : valohell discord adresi term yedi ve kapandı. Çoğu sunucu öyle oldu gece saatlerinde.

Üst üste şikayetler gelıyor. Bugün şikayet günü anlaşılan. Geçmiş olsun
Teşekkürler.. Normalde asla şikayet konusu açmak istemezdim yetkili arkadaş ilgileniyordu fakat banlanmam canımı sıktı umarım benden başkaları aynı sorunu yaşamaz

Son düzenleme:
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : Çalışmayan ürün - iade yapılacak denmesine rağmen yapılmaması
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/hell-spoofer-perm-spoofer-perm-bypass-valohell-com.63698/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (diğer yazışlamaları eklemedim)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; 24.12.2024 tarihinde Forumdan gördüğüm için Valohell firmasının discord adresine girdim ve ticket açarak bypass almak istediğimi söyledim, banlı olduğum için perm spoofer almam tavsiye edildi ve bilgisayarımın modelini söyleyerek çalışıp çalışmayacağı hakkında soru sordum çalışacağı ve çalışmaması durumunda iade yapılacağı söylendi buna güvenerek 600TL ödeme yaparak satın aldım. Bu tarihten başlayarak 1 Ocak tarihine kadar defalarca banı kaldırmayı denedik fakat olmadı, bilgisayarım defalarca kullanılamaz hale geldi ve sürekli format atmak durumunda kaldım. Bunun üzerine iade yapılacağı söylendi acele etmeden günlerce bekledim. Bu gece iadenin durumunu ticket üzerinden sordum ben discorda bakmıyorken direkt olarak Valohell discord adresinden banlandım.
Gidişat iyi değil Cgde.

Teşekkürler.. Normalde asla şikayet konusu açmak istemezdim yetkili arkadaş ilgileniyordu fakat sırf iade yapmamak için banlaması canımı sıktı umarım benden başkaları aynı sorunu yaşamaz
Discordlarına gırmeyı denedıgımde davet yanlıs. Term yemiştir sunucusu bir cok kisiye öyle oldu. Yeni sunucularını bulmaya çalıs.

Geçmiş olsun hocam

Bu oldukça üzücü bir durum. Satın alım işlemini yaparken satıcının kullanıcı sözleşmesini ve iade politikasını ziyaret ettiniz mi?

Bu oldukça üzücü bir durum. Satın alım işlemini yaparken satıcının kullanıcı sözleşmesini ve iade politikasını ziyaret ettiniz mi?
Evet satın almadan önce göz gezdirdim + olarak çalışmaması durumunda iade edileceğini bizzat adminlerden birisi söyledi görselde mevcut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt