Çözüldü ValoHell 1PC Vanguard Bypass Ticarette Sahtekarlık

kardeşim adam d0landırıcı değil birde müşterisiymiş gibi konu açıyorsun ama müşterisi değilsin ürün satın almamışsın aynı ürünü sende satıyor olabilirsin fakat bu ürünü senin yapmaz yada ürünü senin türkiye pazarına soktuğunu göstermez iyice boş bi konu ha + olarak zaten herkes aynı tarz spoof bypass vs atıyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kardeşim adam d0landırıcı değil birde müşterisiymiş gibi konu açıyorsun ama müşterisi değilsin ürün satın almamışsın aynı ürünü sende satıyor olabilirsin fakat bu ürünü senin yapmaz yada ürünü senin türkiye pazarına soktuğunu göstermez iyice boş bi konu ha + olarak zaten herkes aynı tarz spoof bypass vs atıyor
Alan birini referans gösteremiyor ki, akşama test lisans keyi versin görelim içinde bypass var mı

Kişiden bypass alacaktım ama pop up um olduğumu söyledim ve farklı bir hilenin pop up bypassını verdi sanırım demek istediği hilenin yakında ek olarak pop up veriyorum diyor

Sağlam şikayet konusu satıcı ceza alacak gibi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt