Çözüldü ValoHell 1PC Vanguard Bypass Ticarette Sahtekarlık

//

Son düzenleme:
Bu çingene kılıklı arkadaşımız bizden ürün satın almamış ve kullanmamıştır. Nasıl kudurdup çıldırdıysan artık konuya saçma sapan görseller eklemişsin fakat noxy-spoofer'in ve discord yetkilimizin bu konu ile alakasını çözemedim ayrıyeten ürün senin değil vanguard bypass adı altında satış yapıyorum söylediklerimin hepsi doğru Pop Up içeriyor fakat anlamamakta direniyorsun. Bu nasıl bir çekememezlik ve çingene kılıklılıksa artık anlayabilmiş değilim velhasıl kelam ORTADA HERHANGİ BİR DOLANDIRICILIK, TİCARETTE SAHTEKARLIK, YALAN BİLGİ İLE MÜŞTERİ KANDIRMA VEYA YANILTICI ÜRÜN ŞÜPHESİ BULUNMAMAKTADIR.
:oops::oops::oops::oops:

Bu çingene kılıklı arkadaşımız bizden ürün satın almamış ve kullanmamıştır. Nasıl kudurdup çıldırdıysan artık konuya saçma sapan görseller eklemişsin fakat noxy-spoofer'in ve discord yetkilimizin bu konu ile alakasını çözemedim ayrıyeten ürün senin değil vanguard bypass adı altında satış yapıyorum söylediklerimin hepsi doğru Pop Up içeriyor fakat anlamamakta direniyorsun. Bu nasıl bir çekememezlik ve çingene kılıklılıksa artık anlayabilmiş değilim velhasıl kelam ORTADA HERHANGİ BİR DOLANDIRICILIK, TİCARETTE SAHTEKARLIK, YALAN BİLGİ İLE MÜŞTERİ KANDIRMA VEYA YANILTICI ÜRÜN ŞÜPHESİ BULUNMAMAKTADIR.
Hakarette geldi beklediğim gibi. Konu altında hala yalanlara devam ediliyor. Bizzat yetkiliye ilettim zaten kardeşim benim satın almama gerek yok. Çok basit bu konunun sonu. Senin ve benim attığım loader karşılaştırılacak (çoktan karşılaştırıldı ve eşleşti zaten) ve benim bizzat geliştiriciden aldığım cevap doğrultusunda üründe popup bypass olmamasından dolayı Ticarette sahtekarlıktan yasaklanacaksın. Şimdiden geçmiş olsun.

takılma fazla böyle insanlar hayatının her alanında bulunur, ürünün çalışıyor ve vaatlerini yerine getiriyorsa gereksiz insanların neler söylediği çok umrunda olmamalı burası Türkiye

takılma fazla böyle insanlar hayatının her alanında bulunur, ürünün çalışıyor ve vaatlerini yerine getiriyorsa gereksiz insanların neler söylediği çok umrunda olmamalı burası Türkiye
Sorun orada ya zaten sattığı üründe popup bypass yok hatta popup hatası alıyorsan ürün maç içerisinde hata kodu atabiliyor :D

Kendimize dahi öncelik tanımadığımız bu forumda birine torpilli demek kabul edilemez.
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt