Çözüldü ValoHell 1PC Vanguard Bypass Ticarette Sahtekarlık

BlackPlague

💎 Distributor Service 💎
Efsane Üye
İletişim
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @valohell
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : Ticarette sahtekarlık, Yalan bilgi ile müşterileri kandırma
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 12/14/2024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/1pc-vanguard-bypass-no-connection-error-valohell-com.63709/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) : Aşağıya ekliyorum.
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın :

Öncelikle bugün foruma girdiğimde 1PC Vanguard Bypass isimli bir konu gördüm. Ardından konuya girdiğimde ürünün benim resmi olarak distributörlüğünü yaptığım StealthVGC olduğunu farkettim. Buraya kadar hiçbir sorun yok. İlla benden resell alacak diye bir kural yok. Fakat konuyu takibe aldığımda satıcının ürün hakkında ''Popup hatalarını geçmektedir'' diye bir mesajını farkettim.

9n8HHkq.png

Vanguard Bypass ürününde kesinlikle popup hatalarıyla ilgili bir işlem bulunmuyor. Hatta satıcıya bunu belirttiğimde tekrardan aynısını dile getirdi.

Hn95hLl.png

Ardından bu dediklerime karşılık aynı ürünü satmadığımızı jawood'u tanımadığını belirtti (Jawood ürünün ana geliştiricisi). Test ettiğini belirterek bir yalan daha ekledi.

i8lCBOI.png

Ardından bende ürünün ana geliştiricisine gidip bu şahısın kim olduğunu ve ürünün popup geçip geçmediğini sordum ve aldığım cevaplar şaşırtmadı.

cnErYtL.png

Ardından olay tartışmaya döndü ve satıcı yalanlar söylemeye ve beni kötü göstermeye devam etti.

Pp5qTUn.png

Bu olayların neticesinde forum yetkililerimizden @Lightning 'e kendi loaderımı ve 1 adet lisans gönderdim kontrol için. Her ne kadar beni sevmeyenler, kötü biri olduğumu düşünenler olsa da yaptığım veya girdiğim kavgaların nerdeyse hepsi bu forumda bulunan üye kitlesini korumak için. Yalanlar söyleyerek 3-5 kuruşun peşinden koşmaktansa hiç para kazanmamayı yeğlerim. Karar yetkililerimizindir.

Konuyla ilgili devamı yorumlara eklenmiştir;
- https://cheatglobal.com/konu/valohell-1pc-vanguard-bypass-ticarette-sahtekarlik.63756/post-1178035
- https://cheatglobal.com/konu/valohell-1pc-vanguard-bypass-ticarette-sahtekarlik.63756/post-1178041

Son düzenleme:
Dün aynısına bakıp gülmüştük xd

Konuya görsel eşleştirmelerini de ekleyeyim. Kişinin sattığı paint ile editlenmiş görsel ve benim sözde farklı sattığım ürüne ait sadece stealthvgc ismini paint ile sildiğim görseller aşağıdadır.

MJvwMO6.png

ZOj2a5n.png

Ayrıca birşey daha ekleyeyim. Şahıs geçtiğimiz zamanlar da benden resell almak istemişti. Ardından mesaj atmamıştı. Websitemden aldığı ürün özelliklerini de buraya bırakayım.

YW8grH9.png

aJ40UUG.png

GYgNpsb.png

9qFa6Ow.png

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu çingene kılıklı arkadaşımız bizden ürün satın almamış ve kullanmamıştır. Nasıl kudurdup çıldırdıysan artık konuya saçma sapan görseller eklemişsin fakat noxy-spoofer'in ve discord yetkilimizin bu konu ile alakasını çözemedim ayrıyeten ürün senin değil vanguard bypass adı altında satış yapıyorum söylediklerimin hepsi doğru Pop Up içeriyor fakat anlamamakta direniyorsun. Bu nasıl bir çekememezlik ve çingene kılıklılıksa artık anlayabilmiş değilim velhasıl kelam ORTADA HERHANGİ BİR DOLANDIRICILIK, TİCARETTE SAHTEKARLIK, YALAN BİLGİ İLE MÜŞTERİ KANDIRMA VEYA YANILTICI ÜRÜN ŞÜPHESİ BULUNMAMAKTADIR.

Bu çingene kılıklı arkadaşımız bizden ürün satın almamış ve kullanmamıştır. Nasıl kudurdup çıldırdıysan artık konuya saçma sapan görseller eklemişsin fakat noxy-spoofer'in ve discord yetkilimizin bu konu ile alakasını çözemedim ayrıyeten ürün senin değil vanguard bypass adı altında satış yapıyorum söylediklerimin hepsi doğru Pop Up içeriyor fakat anlamamakta direniyorsun. Bu nasıl bir çekememezlik ve çingene kılıklılıksa artık anlayabilmiş değilim velhasıl kelam ORTADA HERHANGİ BİR DOLANDIRICILIK, SAHTEKARLIK VEYA YANILTICI ÜRÜN ŞÜPHESİ BULUNMAMAKTADIR.
forum adminleri bakınca konuya iddia ettiğin özellikleri tescillenmesi icin key atarsın onlar bakar sıkıntı yoksa bisi olmaz ztn

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @valohell
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : Ticarette sahtekarlık, Yalan bilgi ile müşterileri kandırma
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 12/14/2024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/1pc-vanguard-bypass-no-connection-error-valohell-com.63709/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) : Aşağıya ekliyorum.
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın :

Öncelikle bugün foruma girdiğimde 1PC Vanguard Bypass isimli bir konu gördüm. Ardından konuya girdiğimde ürünün benim resmi olarak distributörlüğünü yaptığım StealthVGC olduğunu farkettim. Buraya kadar hiçbir sorun yok. İlla benden resell alacak diye bir kural yok. Fakat konuyu takibe aldığımda satıcının ürün hakkında ''Popup hatalarını geçmektedir'' diye bir mesajını farkettim.

9n8HHkq.png

Vanguard Bypass ürününde kesinlikle popup hatalarıyla ilgili bir işlem bulunmuyor. Hatta satıcıya bunu belirttiğimde tekrardan aynısını dile getirdi.

Hn95hLl.png

Ardından bu dediklerime karşılık aynı ürünü satmadığımızı jawood'u tanımadığını belirtti (Jawood ürünün ana geliştiricisi). Test ettiğini belirterek bir yalan daha ekledi.

i8lCBOI.png

Ardından bende ürünün ana geliştiricisine gidip bu şahısın kim olduğunu ve ürünün popup geçip geçmediğini sordum ve aldığım cevaplar şaşırtmadı.

cnErYtL.png

Ardından olay tartışmaya döndü ve satıcı yalanlar söylemeye ve beni kötü göstermeye devam etti.

Pp5qTUn.png

Bu olayların neticesinde forum yetkililerimizden @Lightning 'e kendi loaderımı ve 1 adet lisans gönderdim kontrol için. Her ne kadar beni sevmeyenler, kötü biri olduğumu düşünenler olsa da yaptığım veya girdiğim kavgaların nerdeyse hepsi bu forumda bulunan üye kitlesini korumak için. Yalanlar söyleyerek 3-5 kuruşun peşinden koşmaktansa hiç para kazanmamayı yeğlerim. Karar yetkililerimizindir.

Konuyla ilgili devamı yorumlara eklenmiştir;
- https://cheatglobal.com/konu/valohell-1pc-vanguard-bypass-ticarette-sahtekarlik.63756/post-1178035
- https://cheatglobal.com/konu/valohell-1pc-vanguard-bypass-ticarette-sahtekarlik.63756/post-1178041
boyle kişilerde varmış

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt