ihbar atıcağını biliyom günde 2 tane geliyor zaten geri gönderiyom yarın kağıt asçam kapıya .Dneyi geri gondercen
ne ihbarı ben venoxihbar atıcağını biliyom günde 2 tane geliyor zaten geri gönderiyom yarın kağıt asçam kapıya .D
boş yapma ne atcan o zamanne ihbarı ben venox
banlatıyım mıboş yapma ne atcan o zaman
nası banlatcan haklıyım zaatenbanlatıyım mı
sadece satıs yapıyorumnası banlatcan haklıyım zaaten
açık konuş yabancı yok 41 kişi tek var tanıdık hepsisadece satıs yapıyorum
bos yapmis ext daha güvenlibaşka forumlarda internal oyuna saklandığı için daha güvenli falan yazmışlar arada kaldım
Yazılımdan yazılıma değişim gösterebilir ama external oyun içine müdahale etmediği için internalden daha güvenilirdir
Hayatımda bu kadar fazla yanlış bilgiyi bir arada görmedim. External oyun içine nasıl müdahale etmiyor? Düşman lokasyonlarını, aim angle gibi şeyleri dua yoluyla mı çekiyor. Hiçbir hile oyun içerisinden offset çekmiyor. Offsetleri zaten ext veya int olsun önceden dumplayıp ekliyorsun.Çok saçma bi düşünce internal oyun içerisinden offset çekiyor oynama yapılıyor bunun algılanması sonucu ban yiyorsun
eyw reis sen çok resmi bir adamsınHayatımda bu kadar fazla yanlış bilgiyi bir arada görmedim. External oyun içine nasıl müdahale etmiyor? Düşman lokasyonlarını, aim angle gibi şeyleri dua yoluyla mı çekiyor. Hiçbir hile oyun içerisinden offset çekmiyor. Offsetleri zaten ext veya int olsun önceden dumplayıp ekliyorsun.
- Internal hileler daima external hilelere göre çok daha yüksek performans sunar. Güvenlik açısından Valorant oyununda riskli olmalarının sebebi read/write yapmalarından ve genel olarak özelliklerden kaynaklanıyor.
- External hileler ise daha düşük performans ile çalışır. Sadece bir overlay kullanarak oyun içerisinden read yaptığı verileri overlay'e çizer. Bu yüzden internal ürünlere göre daha güvenliklidir.