Çözüldü valo spike ai hk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rimeyakar

Banned
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
gecenlerde instada spike ai isimli bi reels gordum ekranın sag ustunde spikenin patlamasina kac sn kaldigi yaziyordu, bunu python ile yapsam (oyundan veri cekmeyecek yanlizca ekrani okuyucak) herhangi bir ban riski olur mu?

gecenlerde instada spike ai isimli bi reels gordum ekranın sag ustunde spikenin patlamasina kac sn kaldigi yaziyordu, bunu python ile yapsam (oyundan veri cekmeyecek yanlizca ekrani okuyucak) herhangi bir ban riski olur mu?
Bence ekran okuyucudan ziyade ses ile ilgili yapılabilir spike sesini tam nerde 7 veya 7.5 saniye kaldığını ayarlarsan yapabilirsin ha biraz daha erken olsun dersen 10sn

ban riski olmaz spikenin patlama süresi 40 saniye üstte eğer spike resimini görürse timeri başlatacak bir şey yapabilirsin
en mantıklısı telefonun ekranını açıcaksın saat olarak 40 saniyeden geriye saymayı başlat6ıcaksın spike kurulunca 0 ban riski banlanırsan gel beni sabah akşam bağırta çağırta o kadar netim

haylen bu konu üzerinde ilgileniyorsan bir source var elimde istersen discord üzerinden satiş olarak alabilirsin ban riski olmadan

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
haylen bu konu üzerinde ilgileniyorsan bir source var elimde istersen discord üzerinden satiş olarak alabilirsin ban riski olmadan
denemek icin yaptigim bir projeydi, suan c++ uzerinde calismalar yapiyorum, lazim olursa yazacagim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt