Çözüldü valo spike ai hk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rimeyakar

Banned
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
gecenlerde instada spike ai isimli bi reels gordum ekranın sag ustunde spikenin patlamasina kac sn kaldigi yaziyordu, bunu python ile yapsam (oyundan veri cekmeyecek yanlizca ekrani okuyucak) herhangi bir ban riski olur mu?

gecenlerde instada spike ai isimli bi reels gordum ekranın sag ustunde spikenin patlamasina kac sn kaldigi yaziyordu, bunu python ile yapsam (oyundan veri cekmeyecek yanlizca ekrani okuyucak) herhangi bir ban riski olur mu?
oyuna herhangi bir inject olmadıgı icin bence ban yeme riskin cok az kanka

spikenin patlamasina kac sn kaldigi yazicak, mesela spike 5 saniyede cozuluyorsa basinda durmana gerek kalmayacak vs. Cok onemli birseyede benzemiyor ama videosunu gorunce ilgimi cekti
doğrudan oyunun akışına etki ediyor 3. parti yazılımı olarak kabul edip banlatabilir.

kronometre kur telefonuna spike sesini duyduğun anda bas son 8 saniye kaç al sana external spike timer no overlay fully ud 2025 kardesım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ban riski olmaz spikenin patlama süresi 40 saniye üstte eğer spike resimini görürse timeri başlatacak bir şey yapabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt