Çözüldü valo spike ai hk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rimeyakar

Banned
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
gecenlerde instada spike ai isimli bi reels gordum ekranın sag ustunde spikenin patlamasina kac sn kaldigi yaziyordu, bunu python ile yapsam (oyundan veri cekmeyecek yanlizca ekrani okuyucak) herhangi bir ban riski olur mu?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Amacını anlamadım?
spikenin patlamasina kac sn kaldigi yazicak, mesela spike 5 saniyede cozuluyorsa basinda durmana gerek kalmayacak vs. Cok onemli birseyede benzemiyor ama videosunu gorunce ilgimi cekti

bombanın kırmızııznın kordinatını ve rengini al o kordiinatta o kırmızı varsa sayacı devereye sokan bir kod yaz. kırmızı yokoldugu anda sayacı sıfırla ve gizle. valorant birkaç ekran yakalama metodunu kontrol etmiyor bunu araştır ama önce unk' gibi forumlardan.. imzalı sürücü vardı bir tane ekran yakalama için onu kullanabilirsin yada obs yada discord overlay. gdı overlay felan kullanma pc ban yersin.

bombanın kırmızııznın kordinatını ve rengini al o kordiinatta o kırmızı varsa sayacı devereye sokan bir kod yaz. kırmızı yokoldugu anda sayacı sıfırla ve gizle. valorant birkaç ekran yakalama metodunu kontrol etmiyor bunu araştır ama önce unk' gibi forumlardanş.
gecen senin videonda gormustum oradanda aklima takildi

ben onu çok geliştirdim ya istediğin konumdan istediğin karakterle lineup yapma felan baya özellik ekledim yeni videoda paylaşcam bir ara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt