🌌📌VAL-Private📌🌌 - 🟢Undetected Products🟢 - radiantcore.xyz ✅

Eninde sonunda ban yiyorsunuz arkdaşlar ama 1 ay ama 3 ay o ban gelecek. Bence almaya değmez. Ki piyasadaki hilelerle aynı tema zaten klasik artık sağdan soldan alıyorlar piyasa sürüyorlar temada üç beş değişiklik bilmediğiniz şeyler yazarlar bu şekilde pazarlamaya çalışıyorlar genel olarak paranızı kaptırmayın önermiyorum trden hile almayın.
public ürünlerde çoğunlukla 1 hafta geçmeden yersin ama private veyada unqie bulidlerde 1 ay 3 ay dayanırsın ben 7 8 ay yemedim ve hesap hayla duruyor ve pek çok müşterim immo+radi arasındalar

release edildiğinden beri hiç bir ban report yok bu arada

Ben dün satın aldım beni discord sunucusundan banlamışlar + Direk ban yedim 4 ele ayıp ya valla

Ben dün satın aldım beni discord sunucusundan banlamışlar + Direk ban yedim 4 ele ayıp ya valla
Adminler ulaşırsa ss leri atarım konuy kapatırsanız sevinirim Böyleleri satış yapmasın

Son düzenleme:

Adminler ulaşırsa ss leri atarım konuy kapatırsanız sevinirim Böyleleri satış yapmasın
Ne diyosun olm discord sunucumuz kapandı neden banlayalım seni :D Ayrıca private ürünümüzü almadın ki buraya neden yazıyosun? Private ürünümüz açıldığından beri 1 tane bile ban report almadı

Yeni sunucu:

Discord sunucumuz kapandı, yeni sunucumuz:

Eğer müşterimizseniz ticket açıp rolünüzü geri alabilirsiniz!

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt