Çözüldü Val 5 Banı nedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

apex06

Diamond Üye
Arkadaşlar merhaba
Valorant da sürekli olarak val5 banı yiyorum.
Yeni hesap açıyorum 1 maç atmadan val5 veriyor
Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba ?

Bu ban format atınca kalkıyor mu acaba ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba
Valorant da sürekli olarak val5 banı yiyorum.
Yeni hesap açıyorum 1 maç atmadan val5 veriyor
Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba ?

Bu ban format atınca kalkıyor mu acaba ?

Bazen sunucular çökebilir ve VALORANT VAL 5 gibi hatalara neden olabilir. VALORANT VAL 5 hatası genellikle sunucular aşırı yüklendiğinde veya bakım altındayken görünür. Bakım başladığında bir maçta veya ana lobide olacak kadar şanslıysanız, büyük olasılıkla VAL 5 hatasıyla karşılaşırsınız.

Bende hiçbiri çalılmıyor malesef.
Bilmiyorum ben henuz tamamen hwid yemedim suan 5 gundur val 5 ile geciyorum hwid yersem ya cozum bulurum yada valo hayatım biter csye gecerim
Bazen sunucular çökebilir ve VALORANT VAL 5 gibi hatalara neden olabilir. VALORANT VAL 5 hatası genellikle sunucular aşırı yüklendiğinde veya bakım altındayken görünür. Bakım başladığında bir maçta veya ana lobide olacak kadar şanslıysanız, büyük olasılıkla VAL 5 hatasıyla karşılaşırsınız.
Val5 delay ban hatası dostum hesap perma yer ilerleyen zamanlarda hwid (anakart ban) atar . Cogu kişi anlayamadıgı icin val 5 le sadece hesabım gidiyo sanıyor fakat sonrasında hwid yiyorsun

Val5 valoranttan uzaklastirildin yaziyor sunucu hatasi olanı değil dostum. Bu sorun delayli ban.varsa bir çözümü olan lütfen konuya yazabilir mi

10 defa format attım 10 defa bıos uptade yaptım herşeyi denedim 500 tane yenı hesap açtım . hile açmadıgım halde 1. elden val 5 menude beklerken val5 sürekli val5 hatası alıyorum hesaplar kalıcı olrak yasaklanıyor.

Val5 valoranttan uzaklastirildin yaziyor sunucu hatasi olanı değil dostum. Bu sorun delayli ban.varsa bir çözümü olan lütfen konuya yazabilir mi
Dostum val5 icin düzgün bi spoof yada format sonrası dandik bi spoof lazım bana kalırsa format + güzel bi spoof en iyisi bunu yaptıktan sonra 1-2 gün hilesiz oyna vanguardı biraz kandır
belki düzelir belki düzelmez tamamen sans meselesi profesyonel degilim bildigim kadarıyla boyle oluyor

eğer bidaha hile acmam dersen spoofer atan biriyle ucretli iletisime gecebilirsin ben henuz o seviyeye gelmedim <3

Dostum val5 icin düzgün bi spoof yada format sonrası dandik bi spoof lazım bana kalırsa format + güzel bi spoof en iyisi bunu yaptıktan sonra 1-2 gün hilesiz oyna vanguardı biraz kandır
belki düzelir belki düzelmez tamamen sans meselesi profesyonel degilim bildigim kadarıyla boyle oluyor

eğer bidaha hile acmam dersen spoofer atan biriyle ucretli iletisime gecebilirsin ben henuz o seviyeye gelmedim <3
hilesiz oynadığımız halde veriyor hilelik bir durum değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt