Çözüldü Val 5 Banı nedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

apex06

Diamond Üye
Arkadaşlar merhaba
Valorant da sürekli olarak val5 banı yiyorum.
Yeni hesap açıyorum 1 maç atmadan val5 veriyor
Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba ?

Bu ban format atınca kalkıyor mu acaba ?

Son düzenleme:
I means acc got banned and it happening constantly it means you are hwid banned and will need too find working spoofer and no formatting won't remove the hiwd ban

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
VAL 5 yediysen HWID ban yemişsindir. Ban kodlarına bakma ister 152 desin ister 5 ister 31, ister 999 farketmiyor. Hile kullanmadan ban yiyorsan HWID atmışlardır. Spoofer alıp temizlersin baktın 1-2 gün ban yok demek ki HWID değişmiş haliyle rito seni yeni biri sanıyor.

VAL 5 yediysen HWID ban yemişsindir. Ban kodlarına bakma ister 152 desin ister 5 ister 31, ister 999 farketmiyor. Hile kullanmadan ban yiyorsan HWID atmışlardır. Spoofer alıp temizlersin baktın 1-2 gün ban yok demek ki HWID değişmiş haliyle rito seni yeni biri sanıyor.
Yok hic bir spoofer bu banimi çözmüyor. Bu noktada bisey lazim. Delay bandan kurtulamiyorum

De-Lay [Gecikmeli Algılanan HWID Yasaklamadır]
Geçmesini istiyorsanız farklı Spoof yöntemleri deneyebilirsiniz ve format sonrası denemeniz önerimdir iyi eğlenceler.

Not ; SKİNLİ Hesaplarınıza bir süre girmeyin ve DE-LAY Tahmini 1-2 Oyundan / 7-10 Güne kadar uzayabilir bilginiz olsun.

De-Lay [Gecikmeli Algılanan HWID Yasaklamadır]
Geçmesini istiyorsanız farklı Spoof yöntemleri deneyebilirsiniz ve format sonrası denemeniz önerimdir iyi eğlenceler.

Not ; SKİNLİ Hesaplarınıza bir süre girmeyin ve DE-LAY Tahmini 1-2 Oyundan / 7-10 Güne kadar uzayabilir bilginiz olsun.
Valla benim yapmadığım birşey kalmadı . spoof woofer bıos uptade format ger boku yaptık kullanmadıgım bırsey kalmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt