Yok hic bir spoofer bu banimi çözmüyor. Bu noktada bisey lazim. Delay bandan kurtulamiyorumVAL 5 yediysen HWID ban yemişsindir. Ban kodlarına bakma ister 152 desin ister 5 ister 31, ister 999 farketmiyor. Hile kullanmadan ban yiyorsan HWID atmışlardır. Spoofer alıp temizlersin baktın 1-2 gün ban yok demek ki HWID değişmiş haliyle rito seni yeni biri sanıyor.
Bende hiçbiri çalılmıyor malesef.sitedeki spooferler val 5 icin ideal sadece valoyu yüklemen gerekiyo gupro iyidir
Aga yaptım tüm işlemleri ama 8 saat sonunda ban yiyorum en geç val5 atiyor yeniden başka bişey var bilemiyorum çözemiyorum yok mu bir yazilimci arkadas..sitedeki spooferler val 5 icin ideal sadece valoyu yüklemen gerekiyo gupro iyidir
Valla benim yapmadığım birşey kalmadı . spoof woofer bıos uptade format ger boku yaptık kullanmadıgım bırsey kalmadıDe-Lay [Gecikmeli Algılanan HWID Yasaklamadır]
Geçmesini istiyorsanız farklı Spoof yöntemleri deneyebilirsiniz ve format sonrası denemeniz önerimdir iyi eğlenceler.
Not ; SKİNLİ Hesaplarınıza bir süre girmeyin ve DE-LAY Tahmini 1-2 Oyundan / 7-10 Güne kadar uzayabilir bilginiz olsun.