Blixt
Gold Üye
Yazılım UD başka soru? Yok sanırım. Sit.detect hileyi ud diye satan sikrofam be nerelerdeydin
tüh ya çok üzüldüm.Yolla loader'i iki saniye mi almaz Auth'u atlamak
Yazılım UD başka soru? Yok sanırım. Sit.detect hileyi ud diye satan sikrofam be nerelerdeydin
tüh ya çok üzüldüm.Yolla loader'i iki saniye mi almaz Auth'u atlamak
Arishem olduğumu kim söyledi forumdaki "Alice" isimli şahıs kendisi ben değilimArishem zamanında beleş kullanırken böyle şeyler diyemiyordun be kankam. İyi niyeti suistimal etmek kanınızda var anlıyorum fakat bu kadar da belli etmeyin şunu be xd
Sorun arishem o bu olup olmaman da değil.Arishem olduğumu kim söyledi forumdaki "Alice" isimli şahıs kendisi ben değilim
bu elemanı fazla kâle almamak lazım. geçenlerde masyaf loaderıda istiyordu size iyi satışlarSorun arishem o bu olup olmaman da değil.
Ortaya bir laf attın sana yanıtta geldi fakat dönüş de alamadılar hala senden XD
Güzel yorumun için teşekkür ederim.bu elemanı fazla kâle almamak lazım. geçenlerde masyaf loaderıda istiyordu size iyi satışlar
Genel olarak kâle almayıp yolumuza bakmayı iyi veya kötü bir şekilde öğrendik. Teşekkürler.bu elemanı fazla kâle almamak lazım. geçenlerde masyaf loaderıda istiyordu size iyi satışlar
<3kendim bir zat kullandım manuel report yemediğiniz sürece hiçbir ban sıkıntısı yok aktif olarak discord sunucusunda moderatörüm zaten herhangibi sorunuz veya aklınıza takılan soru olursa discord sunucusundan ticket açıp sorabilirsiniz 7/24 destek sağlıyoruz
Teşekkürlerrr<3başarılı 2 gündür yasak yok
Eğer konudaki menü fotoğrafları yeni menüyse, önceki menüler daha iyidi bence, gene de iyi satışlar dostum.<3
Teşekkürlerrr<3