VAC CHEATS | 🔥 BEST VALORANT CHEAT 🔥 | WIN11 READY ✅

Zaman zaman indirimler uyguluyoruz. Ücret konusunda elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. İndirimlerden en hızlı şekilde haberdar olmak için discord sunucumuza katılabilirsiniz.

Selamlar, valorant güncellemelerinden maximum 2 gün öncesinde loader devredışı bırakılır. Key süreleri dondurulur. Bizler yazılımı güncelledikten sonra gerekli testlerimizi gerçekleştiririz ve bir sorun yoksa hemen ardından yazılımı kullanıma aktif hale getiririz. Legit oynayış da ban durumu söz konusu değildir. Rage oynar ve abartırsanız manuel ban yiyebilirsiniz. Banwave konusunda şunu söyleyebilirim; valorant'ın getirdiği son büyük güncellemede (6.0 - 10.01.23) birkaç kullanıcımız ban yediğini söyledi. Ama ban yemeyen kullanıcılarımızda vardı. Fakat o tarihten beri yazılımdan kaynaklı bir ban durumuyla karşılaşmadık. Sunucuya gelirsen kullanıcılar yayın açıyorlar rage, legit oynayanlar var. Bu akşam 5v5-HVH ödüllü turnuva düzenledik ve gayet eğlenceliydi.
o ban yiyenler büyük ihtimalle manuel bandan yemiş olabilirler hocam dediğinize göre bu anlami çıkardım

ve sınırsız olan sürümü sitede göremedim acaba satışta yok mu

o ban yiyenler büyük ihtimalle manuel bandan yemiş olabilirler hocam dediğinize göre bu anlami çıkardım
Evet olası.
ve sınırsız olan sürümü sitede göremedim acaba satışta yok mu
Lifetime paketi için discord sunucumuz üzerinden ticket oluşturmanız gerekiyor.
Hadi hayırlı satışlar 😊
Teşekkürler
Denedin mi bu yazılımı ?
Kullanıcılardan bizzat geri bildirim almak istiyorsan sunucumuza gelip dilediğin kişiye yazılımı sorabilirsin. Yayın açarlar izlersin.
yok kanka soruyorum zamanı geldiğinde deneyip lifetime olanını alacağım
Discord üzerinden ticket oluşturun lütfen.

Evet olası.

Lifetime paketi için discord sunucumuz üzerinden ticket oluşturmanız gerekiyor.

Teşekkürler

Kullanıcılardan bizzat geri bildirim almak istiyorsan sunucumuza gelip dilediğin kişiye yazılımı sorabilirsin. Yayın açarlar izlersin.

Discord üzerinden ticket oluşturun lütfen.
reis şu Youtubeda ki oynanış videosu efsane olmuş ya bunun yenisi ne zaman gelir acaba

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt