VAC CHEATS | 🔥 BEST VALORANT CHEAT 🔥 | WIN11 READY ✅

Şuan bir aimbot esp arayışındaydım.Sizin hilenizi aldım diyelim.Legit oynarsam ( Legit oynamayı çok iyi beceriyorum o yüzden manuel ban yiyeceğimi düşünmüyorum ) Legit oynayıp hesap kasııp satabilirim değil mi immo yücelik arası bir sıkıntı çıkarmaz ?
Ben aldım. Legit oynuyorum 2. Haftam ve ban yok

Şuan bir aimbot esp arayışındaydım.Sizin hilenizi aldım diyelim.Legit oynarsam ( Legit oynamayı çok iyi beceriyorum o yüzden manuel ban yiyeceğimi düşünmüyorum ) Legit oynayıp hesap kasııp satabilirim değil mi immo yücelik arası bir sıkıntı çıkarmaz ?
Legit oynayışta ban durumu söz konusu değildir. Evet, bir sıkıntı çıkarmaz.

günlük satım yapmayı neden bıraktınız hocam sitede gözüküyor fakat stok yok diyor
Güvenlik nedenlerinden ötürü günlük satış yapmıyoruz. Bir ara tekrardan düşündük fakat sonra vazgeçtik. Sitede de o halde unutmuşuz bildirim için teşekkürler.

[ + ] Visible Check eklendi.
[ + ] Smooth değerleri düzenlendi. Artık RAGE oynayabileceksiniz. Önermiyoruz!
[ + ] Fov Changer kalıcı olarak kaldırıldı.
[ + ] Rainbow draw box kalıcı olarak kaldırıldı.
[ + ] Optimizasyon iyileştirmeleri yapıldı. Artık daha düşük gecikme ile düşmanları görebileceksiniz.

Aklınıza takılan her soru için discord sunucumuza gelebilir ve ticket açabilirsiniz. Aynı zamanda minnak bir indirim yapma kararı aldık ve %10 indirimimiz vardır.

• Beğen
Tepkiler: Rev

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt