ya bilader kendini acındırıp triplere girme göz var nizam var aimbot nedir ne değildir herkes biliyor bu forumda, mouse movement a dağir hiçbirşey yok kendi kliplerinde bunu fark edemeyecek kadar aptal yerine mi koyuyorsun insanları ilgi çekicem diye kendini rezil konuma koyuyorsun bana ettiğin laflar yüzünden karşılık yapıyorum havladığım falan yok yoksa senin olmayan aimbotun benim pek umrumda değil şahsen kendim kanlı canlı bir aimbota sahip olduğum için.Aimbotum var sadecene iyi degil dostum beceremiyorum aq karşında ilk kez yapan biri var şimdi havlamayı bırakır mısın jaksdsajkjksa
Değil dostum adam olmayan bir şeyi savunuyor ve burada sallıyor ve zahurada çocukluk yapıyor çocuk kavgasına devam ediyor bu sadece yıkıklıktır bence iyi birşey değildir.@0xZahura Gerçekten tebrik ediyorum, gayet olgun bir yaklaşım olmuş. Helal olsun kanka
Göz doktoru var tanıdığım yardımcı olabilirim.çözemedim var mı yok mu
Bu muhabbeti niye bu kadar uzatıp birilerine sallama ihtiyacı duyuyorsun? Adam aimbot yapmış video atmış çok üstüne gidildiği için bende video atıp git paylaş dedim kimseyle kavga ettiğim yokDeğil dostum adam olmayan bir şeyi savunuyor ve burada sallıyor ve zahurada çocukluk yapıyor çocuk kavgasına devam ediyor bu sadece yıkıklıktır bence iyi birşey değildir.
O arkadaşın söylediklerini anlayabilecek zekaya sahip olduğunu düşünmüyorum şu an tek amacı daha çok sallamak, daha çok bok atmak vs. vs. Bu lüzumsuz tartışmaya basitçe son vermek yerine körüklemeyi tercih ediyor biz de cevap vererek arkadaşın eğlencesine destek oluyoruz, susmak en iyisiBu muhabbeti niye bu kadar uzatıp birilerine sallama ihtiyacı duyuyorsun? Adam aimbot yapmış video atmış çok üstüne gidildiği için bende video atıp git paylaş dedim kimseyle kavga ettiğim yok
Uzattığım yok sana şunu söyliyim color aimbotun neyini önemsiyim cnm ? bir şey yaptığını vaat ediyor ve video atıyor böyleyim şöyleyim bir çok kişi böyle bir şey olmadığını iddia ediyor ve o da garip garip bahaneler uyduruyor aa bakıyoruz sonra bir video kitlenen birşey sonra niye hesap yeni riot abim izliyor çocukluktan başka bir şey göremiyorum senin yaşta o civarlarda sanırım.Bu muhabbeti niye bu kadar uzatıp birilerine sallama ihtiyacı duyuyorsun? Adam aimbot yapmış video atmış çok üstüne gidildiği için bende video atıp git paylaş dedim kimseyle kavga ettiğim yok
Evet çocuğum post kapatılmalı.Uzattığım yok sana şunu söyliyim color aimbotun neyini önemsiyim cnm ? bir şey yaptığını vaat ediyor ve video atıyor böyleyim şöyleyim bir çok kişi böyle bir şey olmadığını iddia ediyor ve o da garip garip bahaneler uyduruyor aa bakıyoruz sonra bir video kitlenen birşey sonra niye hesap yeni riot abim izliyor çocukluktan başka bir şey göremiyorum senin yaşta o civarlarda sanırım.
Sen gerçekten komiksin sana yaptığın şeyleri söylüyorum ve biraz düşünme yeteneğin olsa ne yaptığını anlıyacaksın bu tehditler sana yakışmıyor Allahın sana verdiğin canı tek yumrukta alan insan.Allahın sana verdiği canı tek yumrukta alabilecek yaştayım at bana dmden instanı herkese çocuk deyip duruyorsun çocuk dediğin eline çocuk verir boş boş konuşup kavgayı uzatma
@L3G Şahsi fikrimce bu postun acilen kapatılması gerekiyor, gereksiz kavgaya yol açıyor. @GANK arkadaşımıza hak verip çocuk olduğumu kabul ediyorum ve kavgayı sonlandırıyorum. Umarım post kilitlenir.Sen gerçekten komiksin sana yaptığın şeyleri söylüyorum ve biraz düşünme yeteneğin olsa ne yaptığını anlıyacaksın bu tehditler sana yakışmıyor Allahın sana verdiğin canı tek yumrukta alan insan.