V*lrant colorbot Ve triger yaptım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aimbotum var sadecene iyi degil dostum beceremiyorum aq karşında ilk kez yapan biri var şimdi havlamayı bırakır mısın jaksdsajkjksa
ya bilader kendini acındırıp triplere girme göz var nizam var aimbot nedir ne değildir herkes biliyor bu forumda, mouse movement a dağir hiçbirşey yok kendi kliplerinde bunu fark edemeyecek kadar aptal yerine mi koyuyorsun insanları ilgi çekicem diye kendini rezil konuma koyuyorsun bana ettiğin laflar yüzünden karşılık yapıyorum havladığım falan yok yoksa senin olmayan aimbotun benim pek umrumda değil şahsen kendim kanlı canlı bir aimbota sahip olduğum için.

Değil dostum adam olmayan bir şeyi savunuyor ve burada sallıyor ve zahurada çocukluk yapıyor çocuk kavgasına devam ediyor bu sadece yıkıklıktır bence iyi birşey değildir.
Bu muhabbeti niye bu kadar uzatıp birilerine sallama ihtiyacı duyuyorsun? Adam aimbot yapmış video atmış çok üstüne gidildiği için bende video atıp git paylaş dedim kimseyle kavga ettiğim yok :D

Bu muhabbeti niye bu kadar uzatıp birilerine sallama ihtiyacı duyuyorsun? Adam aimbot yapmış video atmış çok üstüne gidildiği için bende video atıp git paylaş dedim kimseyle kavga ettiğim yok :D
O arkadaşın söylediklerini anlayabilecek zekaya sahip olduğunu düşünmüyorum şu an tek amacı daha çok sallamak, daha çok bok atmak vs. vs. Bu lüzumsuz tartışmaya basitçe son vermek yerine körüklemeyi tercih ediyor biz de cevap vererek arkadaşın eğlencesine destek oluyoruz, susmak en iyisi

Uzattığım yok sana şunu söyliyim color aimbotun neyini önemsiyim cnm ? bir şey yaptığını vaat ediyor ve video atıyor böyleyim şöyleyim bir çok kişi böyle bir şey olmadığını iddia ediyor ve o da garip garip bahaneler uyduruyor aa bakıyoruz sonra bir video kitlenen birşey :D sonra niye hesap yeni riot abim izliyor çocukluktan başka bir şey göremiyorum senin yaşta o civarlarda sanırım.

@L3G Usta artık kilitle şurayı ya, konuştukça hem dahada batıyorlar hemde boş yere yorum kasıyorlar.

Uzattığım yok sana şunu söyliyim color aimbotun neyini önemsiyim cnm ? bir şey yaptığını vaat ediyor ve video atıyor böyleyim şöyleyim bir çok kişi böyle bir şey olmadığını iddia ediyor ve o da garip garip bahaneler uyduruyor aa bakıyoruz sonra bir video kitlenen birşey :D sonra niye hesap yeni riot abim izliyor çocukluktan başka bir şey göremiyorum senin yaşta o civarlarda sanırım.
Evet çocuğum post kapatılmalı.

Allahın sana verdiği canı tek yumrukta alabilecek yaştayım at bana dmden instanı herkese çocuk deyip duruyorsun çocuk dediğin eline çocuk verir boş boş konuşup kavgayı uzatma
Sen gerçekten komiksin sana yaptığın şeyleri söylüyorum ve biraz düşünme yeteneğin olsa ne yaptığını anlıyacaksın bu tehditler sana yakışmıyor Allahın sana verdiğin canı tek yumrukta alan insan.

Sen gerçekten komiksin sana yaptığın şeyleri söylüyorum ve biraz düşünme yeteneğin olsa ne yaptığını anlıyacaksın bu tehditler sana yakışmıyor Allahın sana verdiğin canı tek yumrukta alan insan.
@L3G Şahsi fikrimce bu postun acilen kapatılması gerekiyor, gereksiz kavgaya yol açıyor. @GANK arkadaşımıza hak verip çocuk olduğumu kabul ediyorum ve kavgayı sonlandırıyorum. Umarım post kilitlenir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt