sadgebyebye
Efsane Üye
yalancının daniskasısın broDip not ben at demedim kendisi atim mi çok fazla baskı var dedi o yüzden attım burada da beyninizi bırakmayın.
AHAHAHAHAH ÇIĞLIK ATTIM ŞU İSKELET BENİM PROFİLE ÇOK YAKIŞIYOR ALLAHIMA
Birazcık ugraştım yapmak için satmiyacagım ve ücretsiz vermiyecegim sizce nasıl olmuş
aimbotun kötü değil aimbotun yok. bu ikisi farklı şeyler, 2 saattir dediklerinin hiç biri tutmuyor yalan dolusun broski
Aimbotum var sadecene iyi degil dostum beceremiyorum aq karşında ilk kez yapan biri var şimdi havlamayı bırakır mısın jaksdsajkjksaaimbotun kötü değil aimbotun yok. bu ikisi farklı şeyler, 2 saattir dediklerinin hiç biri tutmuyor yalan dolusun broski
@0xZahura Gerçekten tebrik ediyorum, gayet olgun bir yaklaşım olmuş. Helal olsun kankaDip not ben at demedim kendisi atim mi çok fazla baskı var dedi o yüzden attım burada da beyninizi bırakmayın.
Sağ olsun çok fazla boş yaptılar ben yok istemiyorum dememe ragmen at sussunlar çok fazla üstüne geliyorlar boş yaptılar dediler diye attım@0xZahura Gerçekten tebrik ediyorum, gayet olgun bir yaklaşım olmuş. Helal olsun kanka
DSAGDHASGDHSAGDSAHGDASHDGSAHDGASDAKapak sesi gelmiş olmalı