Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
sc4mmer yazman biraz abzürt biladerim 500 kere isim değiştin 500 tane fake hesabın cg den banlandı herkes senin sc4mmer olduğunu biliyo yorum atmazsan hani belki unutulup gidersin
İftiradan başka bir tane kanıt sun

valorant free cheat, valorant aimbot wallhack, valorant cheat crâcked, valorant hack, valorant esp aimbot hack, valorant free esp aimbot, valorant aimbot, valorant wallhack, valorant hack crâcked by leftcaps, r7flex
ff4eIrW.png

Status: Working (13.07.2024)

USR Software V3 - Valorant ESP, Aimbot Free
Crâcked By LeftCaps & R7flex
Supported OS: Windows 10
Supported Screen Mode: Windowed Full Screen (Pencereli Tam Ekran)
Show/Hide Cheat Menu: F1

- Açıklama -
Hiçbiriniz bize laf yapacak kadar adam değilsiniz. Yerinizi ve statünüzü bilin.
9lBiJIR.png

Yapacağınız driver'ı s*keyim. @R7flex
m9TTq5k.png

- Satış Sitesi -
@zafkieli

- Gereksinimler -
HVCII (Bilgisayarınızda HVCII'ın kapalı olması gerekiyor)
(Blitz'i indirin ve kurun, NympexFucker.exe'yi çalıştırmadan önce Blitz arka planda çalışıyor biçimde olmalı)
(Windows Defender'ı bu tool ile kapatmanız gerekiyor ve diğer bütün antivirüs yazılımlarını kapatmalı/kaldırmalısınız)
(Kurulu değilse kurmanız gerekiyor)

- Nasıl Kullanılır -
(Lütfen tüm işlemlerden önce Blitz'i tamamen kapatıp tekrardan yönetici olarak çalıştırınız!)

1. Blitz'i yönetici olarak çalıştırın.
2. NympexFucker.exe'yi yönetici olarak çalıştırın.
3. Valorant'ı açın ve lobi ekranına gelin.
4. NympexFucker.exe'ye dönüp F2 tuşuna basın.
5. Ekranınıza menü gelince oyuna giriş yapabilirsiniz, iyi oyunlar.

Loader'ı tarafımıza ulaştırdığı için @nocapcheats 'e teşekkürler <3

- İndir / VirusTotal -

piyanist bana bırak LPDALLQWELĞQWÜE kullancaklara iyi oyunlarda kullanmayın çöp

İftiradan başka bir tane kanıt sun
la olm @LeftCaps zaten (@TibetUlubey yan hesabı Leftcapsin diye biliyorum) geçen yıl bu adamlar terör estirdi forumda forumun tatmadığı hile kalmadı benim anlamadığım olay senin etin ne budun ne böyle büyük başlara bulaşmaya çalışıyosun? Okuyorum konuyu adam laflarıyla içinden geçmiş senin senin atabildiğin tek şey bir tane ne idüğü belirsin bir link ve gülücük işareti. Sencede çok küçük düşürmedinmi kendini. Git adamdan özür dile paylaşmaması için yalvar eğer ekmek yemek istiyorsan .d

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
la olm @LeftCaps zaten (@TibetUlubey yan hesabı Leftcapsin diye biliyorum) geçen yıl bu adamlar terör estirdi forumda forumun tatmadığı hile kalmadı benim anlamadığım olay senin etin ne budun ne böyle büyük başlara bulaşmaya çalışıyosun? Okuyorum konuyu adam laflarıyla içinden geçmiş senin senin atabildiğin tek şey bir tane ne idüğü belirsin bir link ve gülücük işareti. Sencede çok küçük düşürmedinmi kendini. Git adamdan özür dile paylaşmaması için yalvar eğer ekmek yemek istiyorsan .d
Sen kendi profilinden yazsana başta

valorant free cheat, valorant aimbot wallhack, valorant cheat crâcked, valorant hack, valorant esp aimbot hack, valorant free esp aimbot, valorant aimbot, valorant wallhack, valorant hack crâcked by leftcaps, r7flex
ff4eIrW.png

Status: Working (13.07.2024)

USR Software V3 - Valorant ESP, Aimbot Free
Crâcked By LeftCaps & R7flex
Supported OS: Windows 10
Supported Screen Mode: Windowed Full Screen (Pencereli Tam Ekran)
Show/Hide Cheat Menu: F1

- Açıklama -
Hiçbiriniz bize laf yapacak kadar adam değilsiniz. Yerinizi ve statünüzü bilin.
9lBiJIR.png

Yapacağınız driver'ı s*keyim. @R7flex
m9TTq5k.png

- Satış Sitesi -
@zafkieli

- Gereksinimler -
HVCII (Bilgisayarınızda HVCII'ın kapalı olması gerekiyor)
(Blitz'i indirin ve kurun, NympexFucker.exe'yi çalıştırmadan önce Blitz arka planda çalışıyor biçimde olmalı)
(Windows Defender'ı bu tool ile kapatmanız gerekiyor ve diğer bütün antivirüs yazılımlarını kapatmalı/kaldırmalısınız)

- Nasıl Kullanılır -
(Lütfen tüm işlemlerden önce Blitz'i tamamen kapatıp tekrardan yönetici olarak çalıştırınız!)

1. Blitz'i yönetici olarak çalıştırın.
2. NympexFucker.exe'yi yönetici olarak çalıştırın.
3. Valorant'ı açın ve lobi ekranına gelin.
4. NympexFucker.exe'ye dönüp F2 tuşuna basın.
5. Ekranınıza menü gelince oyuna giriş yapabilirsiniz, iyi oyunlar.

Loader'ı tarafımıza ulaştırdığı için @nocapcheats 'e teşekkürler <3

- İndir / VirusTotal -

Ucubelerin haddini bildirin sorunsuz çalışıyor emeğinize sağlık😍

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt