Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Oha bu da ne?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Ulan siz ne hayalperest adamlarsınız amk. Attığı SS'de ne döndüğünden bi haber eleman xD Noname ucube orduları sizi. Bir tane arkası boş sc4mmer SS'i ile 3 kere crâck yediğini mi örtmeye çalışıyorsun bilmiyorum ama. Değil o gulfcheats allahınız gelse yine bana zarar veremez. Benim y*rrağım kalın ama sen biraz daha ağlamaya devam edersen bütün ürünlerini buralarda görürsün xD
Tamam, sc4mmer daha fazla * kaldırma gören 13'lük veled'ler tanrı falan sanacak

Tamam, sc4mmer daha fazla * kaldırma gören 13'lük veled'ler tanrı falan sanacak
Daha fazla havlama. Git annenin dizine başını koy ve ağlayarak 3 kere nasıl crâck yediğini anlat, belki sana teselli verir.

Daha fazla havlama. Git annenin dizine başını koy ve ağlayarak 3 kere nasıl crâck yediğini anlat, belki sana teselli verir.
Biraz güveniyorsan orjinal loader'ini buraya paylaşırsın. :)

Biraz güveniyorsan orjinal loader'ini buraya paylaşırsın. :)
Ya evladım bi s*ktir git sen kim benim loader'ım kim, ne anlatıyorsun sen mazoşist misin ezilmekten zevk mi alıyorsun? Kapat bilgisayarı biraz daha ezersem kendine zarar verecek düzeye gelirsin.

Ya evladım bi s*ktir git sen kim benim loader'ım kim, ne anlatıyorsun sen mazoşist misin ezilmekten zevk mi alıyorsun? Kapat bilgisayarı biraz daha ezersem kendine zarar verecek düzeye gelirsin.
Bende öyle tahmin etmiştim paylaşamıyorsun

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt