Çözüldü URS Şikayet konusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Xaevor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Xaevor

Bronz Üye
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @urs
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : dolandırıcılık
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 24.06.2026
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/satildi.125470/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (kendi ip adresim) (Hotmail hesabının şifresini değişen ip) (Hotmail şifre değişme kanıt) (hesabı teslim aldığıma dair kanıt) (hesabın çekildiğine ve isminin değiştirildiğine dair kanıt)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; Uras isimli kişiden 1900 tl ye 12 ay boost + nitro badgeli mailli hesap satın aldım aldıktan 10-12 saat sonra saat sabaha karşı 5 sularında hesap çekildi uras kendisinin Allah'tan ve kul hakkından çok korkan biri olduğunu asker kaçağı olduğu için tel no olmadığını babasına tek böbreğini verdiğini söyledi bende hesabı satın aldım kendisi zaten hunterın sıkı arkadaşı bu parayla Vista alacağını düşünüyorum kendisine bu parayı haram ediyorum kendisinin adı soyadı ip adresi elimde var kanıtlı şekilde en yakın karakola başvuracağım 1900 tl için yapılacak adamlık değil kendisini kınıyorum buradan ve şikayetçiyim

yazışmalara dair video kaydı :

"Bağlı olduğu mail şifresiyle birlikte verilecektir hesap geri çekilirse sorumluluğu bana ait" yazmış arkadaş zaten adminler cözecektir

"Bağlı olduğu mail şifresiyle birlikte verilecektir hesap geri çekilirse sorumluluğu bana ait" yazmış arkadaş zaten adminler cözecektir
Zaten inceledim gerekli savunmayı bekliyorum konuyu okuduğunu da görebiliyorum cevap gelmezse uçacak. Ban aflarından da yararlanmayacağından emin olduğum kırmızı listeye ekleyeceğim.

aslan uras abimiz daha askere gidemiyor sövmeye gelince paşa oldu

Giriş yaptığın ipleri kontrol ettiğimde hesabı geri çeken ip ile aynı olduğunu görmekteyim, o yüzden bu arkadaşa parasını iade etmen için 24 saatin var aksi taktirde tüm yan hesaplarınla beraber permleneceksin. @urs

Gerekli mecrîlere başvurduğunda bizden talep edilen ip,login gibi bilgileri paylaşacağımızdan şüpheniz olmasın. İyi forumlar.

Giriş yaptığın ipleri kontrol ettiğimde hesabı geri çeken ip ile aynı olduğunu görmekteyim, o yüzden bu arkadaşa parasını iade etmen için 24 saatin var aksi taktirde tüm yan hesaplarınla beraber permleneceksin. @urs

Gerekli mecrîlere başvurduğunda bizden talep edilen ip,login gibi bilgileri paylaşacağımızdan şüpheniz olmasın. İyi forumlar.
Tekrar hatırlatmakta fayda var iade sağlanmazsa mutlaka karakola müracat edin. bu tarz suçlar bilişim suçuna girer tek bir dava ile kaybettiğiniz paranın kat kat fazlasını alırsınız ayrıyeten avukat paranızıda karşı taraf ödemek zorunda kalır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• hvh
Geri
Üst Alt