Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @urs
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : dolandırıcılık
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 24.06.2026
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/satildi.125470/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ;
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; Uras isimli kişiden 1900 tl ye 12 ay boost + nitro badgeli mailli hesap satın aldım aldıktan 10-12 saat sonra saat sabaha karşı 5 sularında hesap çekildi uras kendisinin Allah'tan ve kul hakkından çok korkan biri olduğunu asker kaçağı olduğu için tel no olmadığını babasına tek böbreğini verdiğini söyledi bende hesabı satın aldım kendisi zaten hunterın sıkı arkadaşı bu parayla Vista alacağını düşünüyorum kendisine bu parayı haram ediyorum kendisinin adı soyadı ip adresi elimde var kanıtlı şekilde en yakın karakola başvuracağım 1900 tl için yapılacak adamlık değil kendisini kınıyorum buradan ve şikayetçiyim
yazışmalara dair video kaydı :
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : dolandırıcılık
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 24.06.2026
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/satildi.125470/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
(kendi ip adresim)
(Hotmail hesabının şifresini değişen ip)
(Hotmail şifre değişme kanıt)
(hesabı teslim aldığıma dair kanıt)
(hesabın çekildiğine ve isminin değiştirildiğine dair kanıt) Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; Uras isimli kişiden 1900 tl ye 12 ay boost + nitro badgeli mailli hesap satın aldım aldıktan 10-12 saat sonra saat sabaha karşı 5 sularında hesap çekildi uras kendisinin Allah'tan ve kul hakkından çok korkan biri olduğunu asker kaçağı olduğu için tel no olmadığını babasına tek böbreğini verdiğini söyledi bende hesabı satın aldım kendisi zaten hunterın sıkı arkadaşı bu parayla Vista alacağını düşünüyorum kendisine bu parayı haram ediyorum kendisinin adı soyadı ip adresi elimde var kanıtlı şekilde en yakın karakola başvuracağım 1900 tl için yapılacak adamlık değil kendisini kınıyorum buradan ve şikayetçiyim
yazışmalara dair video kaydı :