Uriel PixelBot Yapılış ve Hata Çözümleri.

ARKADAŞLAR FİXLENDİ SANIRIM BEN DAHA BECEREMİYORUM, ANLAMIYORUM HİÇ BU KONULARDAN. YAZMAYIN ÖZELDEN, HİÇ BİR BİLGİM YOK.LÜTFEN YAZMA.
(konunun içeriğini silmiyorum isteyen KENDİ EMEĞİ İLE UĞRAŞSIN. BANA YAZMA SAKIN.)
Ortalıkta dolaşan hazır Uriel PixelBot github ını, bu konularda bilgisi olmadığından dolayı bazı arkadaşlar yapamıyor ve hataları çözemiyor. Adım adım gösteriyorum.
Hiç bilmeyen arkadaşlar için en temelden yazıyorum sövmeyin.
Gerekli Programlar;
Visual Studio Code
Python(yüklerken en ilk yükleme ekranın da alttaki tiki işaretleyin !)

pip installer;
win32ui , win32gui, win32con , visual , numpy ,pyautogui, pydirectinput , ( aklıma gelen bunlar gerisini importlardan bakabilirsiniz.)

Yapılış.
Visual Code u açın ve sol taraftan explorer den dosya olarak bot dosyamızı seçin.
Seçtiğinizde göreceğiniz gibi .py uzantılı dosyalar alt alta sıralanacak sol tarafta.
Main.py uzantılı dosyayı seçin ss ler de ki satırlardan takip edebilirsiniz kısımları.
(pencere ismini "pencereliste.py" yi çalıştırarak terminalden ismini öğrenebilirsiniz.

(cascade dosyasının sizin bilgisayarınızda ait olduğu konum masaüstüne atarsanız eğer sadece user ismini değiştirmeniz yeterli olacak)

Yukarı sekmeden Terminali açın. alt kısımda cmd gibi gözükecektir.(çalıştır diyin yukardan üçgen işareti ekran gelirse q basın.

Ctrl+S basın( çalıştır dediğinizde ekran gelirse ekrana bir kere tıklayıp "Q" tuşuna basın çıkar.)
oyun içinden kamerayı saldırı yapıyoruz. ( tek tıklama yapacak metine fakat space komutu başlayacağı için devamını space komutu yerine getirecek yürüme mesafesinden ayarlayın)

Masaüstünden ekran çözünürlüğünü 1 kademe düşürün sonra tekrardan eski haline çekin.
Cmd yi yönetici olarak çalıştırın, Terminalden kopyaladığınız yazıyı buraya yapıştırın ve oyuna tıklayın.

olası hata çözümleri:
visual.pth hatası için ;python klasorunun içinde ki libs/sitepack den dosyaya gidin düzenleyin. başta yazan "os;" yazısının sonuna enter basın geri kalan yazı aşağı satırda olsun yani.
Wincap hatası;
1-Pencere ismi hatalı olabilir.
2-Çözünürlüğü yaptığınıza emin olun
3-Pythonu yanlış kurmuş olabilirsiniz
4-kütüphanelerinizi yanlış kurmuş ve ya eksik kurmuş olabilirsiniz. Pythonu komple kaldırıp. Kütüphaneleri elle silin. Tekrardan kütüphanelerle birlikte yükleyin.
5-Uriel Kaptan tarafından kazıklanan arkadaşların bazılarına ne yapsam da düzeltemedim. arkadaş python ve kütüphaneleri artık nasıl yüklediyse her yerden patlak veriyor.

Her server de metin kesme süresi vs. farklı olacağı için time sleep leri uzatıp kısaltmanız size kalmış. Phebia da 5 dakika boyunca vadide bıraktım, kendi başına kesti metin bulamayınca otomatik ekranı döndürüyor.
Dosyalar: Github da ki projeden de yapabilirsiniz isterseniz. phebia da vadide test etmek isteyenler için hazırını attım alt tarafa.

ÖZELDEN BU KONU HAKKINDA SORU SORACAK OLURSAM ANNEMİN ÖLÜM FERMANINI İMZALARIM.
cascade tam anlamıyla düzgün çalışmıyor etrafım metin dolu olmasına rağmen metinleri algılamıyor hava kılıcını algılayıp olduğu yere vuruyor vs.

cascade tam anlamıyla düzgün çalışmıyor etrafım metin dolu olmasına rağmen metinleri algılamıyor hava kılıcını algılayıp olduğu yere vuruyor vs.
Her metin taşına göre ayarlanmamış xml dosyası. Temel metinlerde sorun çıkmıyor. istediğin metinin XML sen yapmalısın googleden bakabilirsin.

Her metin taşına göre ayarlanmamış xml dosyası. Temel metinlerde sorun çıkmıyor. istediğin metinin XML sen yapmalısın googleden bakabilirsin.
beta map metinleri her sunucuda aynı phebiada olduğu gibi ama burada tararken her yer metin olmasına rağmen metinleri sadece düştüğündeki efekt'inden tanımlıyor ve düştükten 2-3 saniye sonra tanımlamıyor.

Misali2 oynuyorum hazır hali varsa atabilir misiniz? Teşekkür ederim.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt