Uriel PixelBot Yapılış ve Hata Çözümleri.

Arkadaşlar her şey güzel çalışıyor fakat metinlerin hepsini görmüyor etraf metin dolu bazılarına saldırıyor metin olmasına rağmen duruyor öyle hepsini görmüyor bunun çözümünü bilen var mı ?

PS C:\Users\afn00\OneDrive\Masaüstü\Yeni klasör (2)> & C:/Users/afn00/AppData/Local/Programs/Python/Python310/python.exe "c:/Users/afn00/OneDrive/Masaüstü/Yeni klasör (2)/metin2-bot-main/main.py"
File "c:\Users\afn00\OneDrive\Masaüstü\Yeni klasör (2)\metin2-bot-main\main.py", line 30
cascade = cv2.CascadeClassifier('C:\Users\afn00\OneDrive\Masaüstü\Yeni klasör (2)\metin2-bot-main\cascade\cascade.xml')
^
SyntaxError: (unicode error) 'unicodeescape' codec can't decode bytes in position 2-3: truncated \UXXXXXXXX escape
Bu hatayı alıyorum nasıl çözebilirim

cv2.error: OpenCV(4.5.5) D:\a\opencv-python\opencv-python\opencv\modules\objdetect\src\cascadedetect.cpp:1689: error: (-215:Assertion failed) !empty() in function 'cv::CascadeClassifier::detectMultiScale şimdide bu hatayı alıyorum yardımcı olabilicek varmı rica etsem

Ekran yakalama konusunda sorun yaşıyorum arkadaşlar nasıl halledebilirim çözünürlük degiştirmeyi denedim çalışıyor ancak metin bulunamadı diyor obs ekran yakalama projeksiyonu ile denedim bu sefer de metin bulundu diyor saçma sapan yerlere tıklıyor ayriyetten çalıştırdıktan sonra ekran görüntüsü isimli bir pencere açılıyor ve bir sürü ekran kopyalayıp duruyor rica ediyoum birisi bu konuda yardımcı olabilir mi
Ekran yakalama konusunda sorun yaşıyorum arkadaşlar nasıl halledebilirim çözünürlük degiştirmeyi denedim çalışıyor ancak metin bulunamadı diyor obs ekran yakalama projeksiyonu ile denedim bu sefer de metin bulundu diyor saçma sapan yerlere tıklıyor ayriyetten çalıştırdıktan sonra ekran görüntüsü isimli bir pencere açılıyor ve bir sürü ekran kopyalayıp duruyor rica ediyoum birisi bu konuda yardımcı olabilir mi
Xsplit Broadcaster yükle pc ye hileyi aç oradan ara kısmında yayında olan ekranı ekle sonra mt2 ye gir.Ekran yakalama olayı halledersin. Obs studioyu fark edip kapatıyor ama xsplit net çözüm
Pencere ismini doğru yazdığından emin ol.Cmd yi yönetici olarak çalıştırdığından emin ol. Çözünürlüğü düşürüp yükselttiğinden emin ol.
Çözünürlük düşürüp indirmeyle alakalı bir durum değil. Konuyu paylaşan arkadaş sadece küçük bir dipnot eklemiş.Aslında öyle birşey yok.Uriel her türlü yakalar bitbtl hatası alırsın sürekli. Ekran yakalamayı kapattığı için. Sende obs studio tarzı farklı bir program ile her türlü yine çalıştırırsın
hatayı okursan halen kütüphanelerinin bozuk olduğunu ; import yazan yerden anlıyabilirsin.

çok fazla resim var ekranı doldurmak istemedim. böyle iyi
win32gui hatası almış onu düzeltmesi biraz sıkıntı. pip almıyor o şekilde pip install pywin32 kodunu cmd den yazdır problem çözülmezse tekrar yaz hallederiz

Son düzenleme:
Xsplit Broadcaster yükle pc ye hileyi aç oradan ara kısmında yayında olan ekranı ekle sonra mt2 ye gir.Ekran yakalama olayı halledersin. Obs studioyu fark edip kapatıyor ama xsplit net çözüm

Çözünürlük düşürüp indirmeyle alakalı bir durum değil. Konuyu paylaşan arkadaş sadece küçük bir dipnot eklemiş.Aslında öyle birşey yok.Uriel her türlü yakalar bitbtl hatası alırsın sürekli. Ekran yakalamayı kapattığı için. Sende obs studio tarzı farklı bir program ile her türlü yine çalıştırırsın

win32gui hatası almış onu düzeltmesi biraz sıkıntı. pip almıyor o şekilde pip install pywin32 kodunu cmd den yazdır problem çözülmezse tekrar yaz hallederiz
Hocam ben kendim 5 6 satırlık bir kod yazdım metinlerin kordinatlarını bulup tıklaması gerekiyor fakat metin2 ekranında hiçbir mause haraketini yaptıramıyorum.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt