Uriel Anticheat Torrentsiz Giriş !

virüs varsa gidin orjinal sitesi elitepvpers den indirin.
bide torrentsiz girince yine aynı şey. yine hile açamıyorsun yine kodlar şifreli oluyor.

Program incelendi. Kullanıcı kaynak kodunu göstererek paylaştı. Herhangi bir zararlı bulguya rastlanmadı. Virüs göstermesinin sebebi Themida Pack (Kaynak Kodlarını Yani Programı Koruma) programından ötürü kaynaklanıyor. Bildirmek isteriz.
Merhaba bir konumda yaptığım packleri programa dökmeyi gösterecektiniz ömer bey. dc den eklemek istedim yanıt gelmedi burdan özel mesaj atma şansınız varmıdır sizin kadronuza da girmeyi isterim iyi çalışmalar.

Merhaba arkadaşlar uriel anticheat için yapmış olduğum torrentsiz girişi paylaşma kararı aldım öncelikle belirtmek isterim ki bypass değildir sadece oyuna patch attırmadan girmenizi sağlar bypass ı şuanda paylaşmayı düşünmüyorum henüz geliştirilme aşamasında ve hazır değil eğer biraz bilginiz var ise sizlerde bu programı kullanarak bişeyler yapabilirsiniz. Fazla uzatmadan linklere geçelim.
Kullanımı basittir metin2 nin kurulu olduğu dizine atıp yönetici olarak çalıştırın.
Detaylı anlatım videoda mevcuttur.

Gidip başka yerlerde paylaşıp direk fixletmemeniz ümidiyle :)
Not : Emeğe karşılık bi teşekkürünüzü alırım :)
Packlemeden kaynaklı dll hatası verirse

system32 ve syswow64 içersine atın

teşekkür ederim <3

DLL Hatası aldım 64 bit dllyi indirip syswow64e attım 32biti indirip system32ye atmayı denedim fakat izin sorunu çıktı 30dakikamı aldı sonunda attım fakat hala da dll hatası vermeye devam etti.(metin2nin klasöründe de mevcut msvcr120.dll)

Hocam msvcr120.dll haatası çözümü nedir

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt