Uriel Anticheat Torrentsiz Giriş !

'metin2client.bin' is not recognized as an internal or external command,
( metin2client.bin ) ismini değiştirme sansınız varmı benim oynadığım sw"de bin dosyasının ismi farklı

Tam olarak yararı ne olacak merak ettiğim şey uriel.dllyi silip girebiliyor muyuz oyuna

patchsiz giriş dfloaderin içindeki crackli bottada vardı zaten direkt fakat uriel.dll yi silip oyuna giriş yapamıyorduk açılmıyordu hiç bir şey tam olarak nasıl kullanabileceğimiz hakkında ufakta olsa bilgi verebilir misin ?

Hilede trojen var indirmeyin beyler. adminler el atın acil.

Hilede trojen var indirmeyin beyler. adminler el atın acil.

Program incelendi. Kullanıcı kaynak kodunu göstererek paylaştı. Herhangi bir zararlı bulguya rastlanmadı. Virüs göstermesinin sebebi Themida Pack (Kaynak Kodlarını Yani Programı Koruma) programından ötürü kaynaklanıyor. Bildirmek isteriz.

Merhaba arkadaşlar uriel anticheat için yapmış olduğum torrentsiz girişi paylaşma kararı aldım öncelikle belirtmek isterim ki bypass değildir sadece oyuna patch attırmadan girmenizi sağlar bypass ı şuanda paylaşmayı düşünmüyorum henüz geliştirilme aşamasında ve hazır değil eğer biraz bilginiz var ise sizlerde bu programı kullanarak bişeyler yapabilirsiniz. Fazla uzatmadan linklere geçelim.
Kullanımı basittir metin2 nin kurulu olduğu dizine atıp yönetici olarak çalıştırın.
Detaylı anlatım videoda mevcuttur.

Gidip başka yerlerde paylaşıp direk fixletmemeniz ümidiyle :)
Not : Emeğe karşılık bi teşekkürünüzü alırım :)
Packlemeden kaynaklı dll hatası verirse

system32 ve syswow64 içersine atın

merhaba pointer bulmayı biliyorum fakat urielli serverlerde cheat engine ile pointer bulunmuyor bunu kullansam pointer bulunur mu?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt