MasyafCheat
Gold Üye
Geribildiriminizi bekliyoruz.uzun zamandır arıyordum kullanıp yorum yapıcam beklemede kalın
xp123 ben değilim neden böyle bir rol yapayım? Gösterişli bir yorum yapma amacımız yok sadece ekipten başka birinin yaptığı bu davranışa daha dikkat edeceğimizi belirttik.Hocam buradan göz boyamak için lütfen gösterişli yorumlara başvurmayın. xp123'ün siz olduğunu biliyoruz ama ne yazıkki orada da buradaki kadar nazik değilsiniz.
Arkadaşlar böyle burada iyi hoş atıp tutuyorsunuz fakat hiçbiriniz belirttiğiniz konularda bir kanıt sunmuyorsunuz. Bu yaptığınızda düpedüz karalama oluyor. Gerçekten böyle bir olay yaşandıysa kanıtlarını sunun bizle iletişime geçin olayı çözmeye çalışalım. Fakat buraya karalayıcı yorum yazıp hakaret edip kanıt sunmayarak yaptığınız yorumlar art niyetten başka bir şey olarak gözükmüyor.xp123 Denen Şahıs Hakkında Söylenenler Gerçek . Bir Oyunun Uygulamasını Satın almıştım Program Güvenilir Sorunsuz Çalıştığını Söylemişti Aldıktan 10 Dakika Geçmeden Daha Girişte Direk Ban Yedim Kendisine Durumu Arz Ettiğimde Saçma Sapan Konuşup Küfür Edip Banlamıştı Dc Den Beni . Dikkatli Olun Çoluk Cocugun Elinde Maskara Olmayın . İyi Forumlar .