[Uriel & Aeldra++] Metin2 XLBot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arkadaş paraya doyduğundanmıdır nedir bilemeyiz ama discord'a gelen bir müşterisiyle ve discord adresinde 12 yaşındaki çocuklarla bir olup dalga geçiyor. Eğer kendisine parayı yatıracağınızdan eminse çok iyi davranıyor fakat hile satın alımı yapmadan önce bir kaç soru sormanıza bile dayanamayıp sövüp dc den ban bile atıyorlar :) Hilesinin durumunu bilmiyorum hiç test etme olayım olmadı.

Satın aldıktan sonra belkide tavrı değişecek bununla ilgili açılmış bir sürü konu var dikkatli olun.

Bu arkadaş paraya doyduğundanmıdır nedir bilemeyiz ama discord'a gelen bir müşterisiyle ve discord adresinde 12 yaşındaki çocuklarla bir olup dalga geçiyor. Eğer kendisine parayı yatıracağınızdan eminse çok iyi davranıyor fakat hile satın alımı yapmadan önce bir kaç soru sormanıza bile dayanamayıp sövüp dc den ban bile atıyorlar :) Hilesinin durumunu bilmiyorum hiç test etme olayım olmadı.

Satın aldıktan sonra belkide tavrı değişecek bununla ilgili açılmış bir sürü konu var dikkatli olun.
Maks ergen kitle

Merhaba size bu şekilde davranan yetkilinin nickini yazabilir misiniz olayı kontrol edelim

Bana bu şekilde davranıp dalga geçmeye çalışan kişi "xp123"
Yorumu dün gece yapmışsınız fakat olay daha eskiden yaşandı sanırım. Çünkü xp123 4 gündür Masyaf discord sunucusunda yok. Fakat belirttiğiniz duruma ekstra dikkat edeceğiz. Geribildiriminiz için teşekkür ederiz.

Yorumu dün gece yapmışsınız fakat olay daha eskiden yaşandı sanırım. Çünkü xp123 4 gündür Masyaf discord sunucusunda yok. Fakat belirttiğiniz duruma ekstra dikkat edeceğiz. Geribildiriminiz için teşekkür ederiz.
Hocam buradan göz boyamak için lütfen gösterişli yorumlara başvurmayın. xp123'ün siz olduğunu biliyoruz ama ne yazıkki orada da buradaki kadar nazik değilsiniz.

xp123 Denen Şahıs Hakkında Söylenenler Gerçek . Bir Oyunun Uygulamasını Satın almıştım Program Güvenilir Sorunsuz Çalıştığını Söylemişti Aldıktan 10 Dakika Geçmeden Daha Girişte Direk Ban Yedim Kendisine Durumu Arz Ettiğimde Saçma Sapan Konuşup Küfür Edip Banlamıştı Dc Den Beni . Dikkatli Olun Çoluk Cocugun Elinde Maskara Olmayın . İyi Forumlar .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt