UNIWARE METİN BOTU FREE | x86,Rascal,Cshield,Runik, korumalarında çalışan farmbot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
boş yaptın sıçtın sıvadın dingil analiz belli sonuç belli boş boş konuşuyorsun :D ne için kullandın discord.neti websocket için mi kullandın. youtubeye hala net bir cevap alamadım, vimeoya net bir cevap alamadım. tcp ve udpnin kullanım amacı ne olabilir? networkü mü simüle ediyorsun :D sen karşında kimin olduğunun farkına var ondan sonra minik beyninle laf dalaşına girersin. konuyu paylaşanın da senin de ban yemen lazım şu an boş uzattın
Yıl 2024 ben anlatıyorum anlamıyorsun git yapay zeka gelişti bide ona sor bakim ne işe yarıyormuş .... ANLATIR GİBİ ANLATIYORUM ŞİMDİ SANA
1-) Discord.net > Discord botu için eklediğim kütüphane ve c# da nuget paketlerinden araştırabilirsin.
2-) Youtube/ Vimeo api > Video İçeri gömmek için kullandığım sınıf bunuda c# nuget paketlerinden araştır.
3-) Tcp/Udp > Serverleri güncellemek için kullandığım iletişim modeli.

image.png

deepfreeze olan bilgisayarda ne virüsü olacak :D sizin yazılımı indirdikten sonra hesabı çalınmış adamın, dur tahmin edeyim o da şans esedir, sizle alakası yoktur. amatör maymuşlar :D
bu program daha bugün paylaşıldı neyin kafasını yaşıyorsun :D :D

misali2 primeda çalışan w11 için bildiğin bot var mı üstad

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bi paylaşırmısın open sourcesini exe yi sağ tık ayrıntılardan bakınca csrss.exe özgün dosya adı olarak ayarlanma sebebi nedir ? :)
rasgele koydum özgün veya özel olarak ayarlamadım.

Konu açma standarlarımıza göre free paylaşılan dosyalarda 1 - auth sistemlerinin kaldırılması gerekiyor 2 - Credential Access - Discovery gibi etkenlerin minumum düzeyde olması istenmektedir

Bu kapsamda free paylaşılan dosyaların sitesine GET isteği bulunması göz ardı edilemez
bundan dolayı konu kapatılmıştır .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt