open sourcemi atalım knkobfli program paylasimi yasak degil mi
forumda yasak diyorum sıkıntılı mısınTCP UDP GÖRÜYOR adam botnet botnet diyor ulan : D
open sourcemi atalım knk
forumda yasak diyorum sıkıntılı mısın
yasak demiyorsun yasak değilmi diyorsun soru soruyorsun birdaha bak ilk yorumunaforumda yasak diyorum sıkıntılı mısın
discord.net, youtube api, vimeo api nedir? göstermelik mi konuldu orayaTCP UDP GÖRÜYOR adam botnet botnet diyor ulan : D
open sourcemi atalım knk
discord sohbet botu yaptım hilede sunucumdada çalışıyor discord.net için youtube api bu source eski olduğu için youtube felan gömdüm yazılıma biraz araştır gel ondan sonra konuş gelişi güzel konuşma şimdi sen TCP UDP yi sorarsın : D: D :discord.net, youtube api, vimeo api nedir? göstermelik mi konuldu oraya
dur tahmin edeyim, onlar da login için mi )discord sohbet botu yaptım hilede sunucumdada çalışıyor discord.net için youtube api bu source eski olduğu için youtube felan gömdüm yazılıma biraz araştır gel ondan sonra konuş gelişi güzel konuşma şimdi sen TCP UDP yi sorarsın : D: D :
ben hala şaşırıyorum ne için bu kadar tepki gösterdiğini free hile paylaşıyoruz paylaşan yok millet arıyor ediyor millet faydalansın biraz ortam oluşsun diye çabalıyoruz zaten hile piyasası salıp anti cheat yazacam daha öncedende paylaştım fforumda yeni değilim
knk gerçekten kafa açtın la :d bu kadar bilgisizlik insanı öldürür ben yaşamam böyle düşünsemdur tahmin edeyim, onlar da login için mi )
gülücük atmalar felan biliyormuş gibidur tahmin edeyim, onlar da login için mi )
boş yaptın sıçtın sıvadın dingil analiz belli sonuç belli boş boş konuşuyorsun ne için kullandın discord.neti websocket için mi kullandın. youtubeye hala net bir cevap alamadım, vimeoya net bir cevap alamadım. tcp ve udpnin kullanım amacı ne olabilir? networkü mü simüle ediyorsun sen karşında kimin olduğunun farkına var ondan sonra minik beyninle laf dalaşına girersin. konuyu paylaşanın da senin de ban yemen lazım şu an boş uzattınknk gerçekten kafa açtın la :d bu kadar bilgisizlik insanı öldürür ben yaşamam böyle düşünsem
gülücük atmalar felan biliyormuş gibi
boş yaptın sıçtın sıvadın dingil analiz belli sonuç belli boş boş konuşuyorsun ne için kullandın discord.neti websocket için mi kullandın. youtubeye hala net bir cevap alamadım, vimeoya net bir cevap alamadım. tcp ve udpnin kullanım amacı ne olabilir? networkü mü simüle ediyorsun sen karşında kimin olduğunun farkına var ondan sonra minik beyninle laf dalaşına girersin. konuyu paylaşanın da senin de ban yemen lazım şu an boş uzattın