emincafe
Bronz Üye
özelden bir soru sorabilir miyim ban kaldırma ile ilgili çünkü kullanmak istiyorum ama ban kaldırmayı bilmiyorumAsla yok öyle bir şey 3 kere hwidd yedim
özelden bir soru sorabilir miyim ban kaldırma ile ilgili çünkü kullanmak istiyorum ama ban kaldırmayı bilmiyorumAsla yok öyle bir şey 3 kere hwidd yedim
Ban riski var mı , ve ben önceden ban yedim açıldı süresi şimdi kullanırsam ban yerse açılmamam ihtimali var mı ikisinide sormak istedim
Asla yok öyle bir şey 3 kere hwidd yedim
özelden bir soru sorabilir miyim ban kaldırma ile ilgili çünkü kullanmak istiyorum ama ban kaldırmayı bilmiyorum
olmazING var olur mu
Cevapladımözelden bir soru sorabilir miyim ban kaldırma ile ilgili çünkü kullanmak istiyorum ama ban kaldırmayı bilmiyorum
Seni pis zıbamcı
sınırsız 50 tl diriyi satışlar.
Seni pis zıbamci x2sınırsız 50 tl dir
[Undetected] ValoRigger - Valorant TriggerBot - Undetected
Son zamanlarda yerli ve yabancı kaynaklarda triggerbotların yüksek fiyatlara satılması dikkatimi çekti.Bu sebeple çok uygun fiyata sunmuş bulunuyorum.
Özellikler:
*X-Y (fov) Ayarı
*Atış Hızı Ayarı
*Renk bazlı hilelerde en uygun renk mordur, bu sebeple sadece mor renk sunulmuştur.
*ALT tuşu ile aktifleşir, bu şekilde daha güvenli.Tuşa bastığınız sürece rakibi gördüğünde ateş eder.Tuşa basmadığınız zamanlarda aktif olmaz.Lütfen sürekli açık kalsın gibi isteklerde bulunmayınız, bu sizi oyun içinde şüpheli duruma düşürecektir.Safety first!
Ücret: Sınırsız 50 TL
Ödeme Türü: Bitcoin, Havale(İş bankası / Ziraat / Garanti)
İletişim: valorigger#1011
[Undetected] ValoRigger - Valorant TriggerBot - Undetected
Son zamanlarda yerli ve yabancı kaynaklarda triggerbotların yüksek fiyatlara satılması dikkatimi çekti.Bu sebeple çok uygun fiyata sunmuş bulunuyorum.
Özellikler:
*X-Y (fov) Ayarı
*Atış Hızı Ayarı
*Renk bazlı hilelerde en uygun renk mordur, bu sebeple sadece mor renk sunulmuştur.
*ALT tuşu ile aktifleşir, bu şekilde daha güvenli.Tuşa bastığınız sürece rakibi gördüğünde ateş eder.Tuşa basmadığınız zamanlarda aktif olmaz.Lütfen sürekli açık kalsın gibi isteklerde bulunmayınız, bu sizi oyun içinde şüpheli duruma düşürecektir.Safety first!
Ücret: Sınırsız 50 TL
Ödeme Türü: Bitcoin, Havale(İş bankası / Ziraat / Garanti)
İletişim: valorigger#1011
Daha dün satın aldım. İlk başta kullanması zor geldi ama gayet kaliteli bir yazılım. Çok güzel klipler vs. çıktı , son attığım shotun klibi budur. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Hile interception mu kullanıyor ona göre alabilirim