NezzyToricelli
Silver Üye
ING var olur muEklendi
Eklendi
Eklendi
ING var olur muEklendi
Eklendi
Eklendi
Hocam ininal varmı
@XMAR cano kontrol eder misin?
ING var olur mu
Her ban yediğinde 3 ay yersinBan riski var mı , ve ben önceden ban yedim açıldı süresi şimdi kullanırsam ban yerse açılmamam ihtimali var mı ikisinide sormak istedim
Valorantta ilk kez ban yersen 3 ay boyunca oyuna giremiyorsun bildiğim kadarıyla sonrakinde 6 ay sonrakinde 9 ay sonrada sınırsız banlaniyorsun.Ban riski var mı , ve ben önceden ban yedim açıldı süresi şimdi kullanırsam ban yerse açılmamam ihtimali var mı ikisinide sormak istedim
Hep 3 ay spoofer ile banliyken girersen 4 aya çıkarValorantta ilk kez ban yersen 3 ay boyunca oyuna giremiyorsun bildiğim kadarıyla sonrakinde 6 ay sonrakinde 9 ay sonrada sınırsız banlaniyorsun.
Yanlışım varsa düzeltiniz.
Valorantta hwid bani kaldirmak için yöntemler var asus anakarta sahipsen afuwin yöntemi konusuna gozat.
Eğer ami biosa sahipsen amidewin yöntemi konusuna gözat.
İyi forumlar.
Biliyorum 3 ay olduğunu ama internette bağzı sayfalarda ilk 3 aylık bandan sonra birdaha ban yerse 1 yıl yeme ihtimali var gibi bir yazı görmüştüm hatta korkup spoofer bile kullanmadım o yüzden amaHer ban yediğinde 3 ay yersin
evet başta 3 ay da sonrakilerde aynı onlarda 3 ay veriyor ben 3 kere yedim 3üde 3 ay ama 4 ayda atılabileceği söyleniyorValorantta ilk kez ban yersen 3 ay boyunca oyuna giremiyorsun bildiğim kadarıyla sonrakinde 6 ay sonrakinde 9 ay sonrada sınırsız banlaniyorsun.
Yanlışım varsa düzeltiniz.
Valorantta hwid bani kaldirmak için yöntemler var asus anakarta sahipsen afuwin yöntemi konusuna gozat.
Eğer ami biosa sahipsen amidewin yöntemi konusuna gözat.
İyi forumlar.
Bilgilendirdigin için teşekkürler.evet başta 3 ay da sonrakilerde aynı onlarda 3 ay veriyor
Asla yok öyle bir şey 3 kere hwidd yedimBiliyorum 3 ay olduğunu ama internette bağzı sayfalarda ilk 3 aylık bandan sonra birdaha ban yerse 1 yıl yeme ihtimali var gibi bir yazı görmüştüm hatta korkup spoofer bile kullanmadım o yüzden ama
3 aysa iyi teşekkürler