Viski
Silver Üye
kanka 55tlye alıp satıp para kasabilirsin öyle mailli hesap alırsın55 çok gibi:/ Patlama riski belli değil yani sonuçta
kanka 55tlye alıp satıp para kasabilirsin öyle mailli hesap alırsın55 çok gibi:/ Patlama riski belli değil yani sonuçta
patladığında adam bana gelmiyecek mi kanka ve şu dönemde kolay kolay hesap almıyorlar enayi bulmakta zor biraz.kanka 55tlye alıp satıp para kasabilirsin öyle mailli hesap alırsın
kanka hesap patladığında desteğe yazıyorsun adama almadan önce diyeceksin 1 kere değiştirme hakkınız var desteğe yazdığında sana yeni hesap veriyolar adama onu verirsinpatladığında adam bana gelmiyecek mi kanka ve şu dönemde kolay kolay hesap almıyorlar enayi bulmakta zor biraz.
valorant hesabına para atmak bir işe yarıyor muÇoğu kişi 5-10 skinli hesapları 60tl gibi bir fiyata satıyor
vericeğim sitede random hesaplar satılıyor geri gidip gitmeyeceği kesin bir şey değil ama çoğu hesaplar pasif oluyor ben alım satım yapıyordum.
siteyi vereyim yararlanın isteyen satış yapsın isteyen alıp oynasın minumum 40 skinli hesaplar 55 Tl
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
valorant hesabına para atmaktan kastın nedir dostum?valorant hesabına para atmak bir işe yarıyor mu
skin almak için atıyoruz ya o skin ekstra bi özellik katıyor mu yoksa görüntü amaçlı mıvalorant hesabına para atmaktan kastın nedir dostum?
ekstra bir özellikleri yok görüntü amaçlı sadeceskin almak için atıyoruz ya o skin ekstra bi özellik katıyor mu yoksa görüntü amaçlı mı
ardaa#5302 discorddan ulaşırsan buluruz sana güzel ucuz bir hesapBEYLER VALO HESABI LAZIM 120 500 TL ARASI
ben bir siteden aldım 1 tane desen cıkmadı bu güvenilirmiÇoğu kişi 5-10 skinli hesapları 60tl gibi bir fiyata satıyor
vericeğim sitede random hesaplar satılıyor geri gidip gitmeyeceği kesin bir şey değil ama çoğu hesaplar pasif oluyor ben alım satım yapıyordum.
siteyi vereyim yararlanın isteyen satış yapsın isteyen alıp oynasın minumum 40 skinli hesaplar 55 Tl
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir