Teşekkür ederim hepsine baktım 1400 Ruble ye var onlarda 100-200 arası değişiyor zatenAB Olan kankam
Teşekkür ederim hepsine baktım 1400 Ruble ye var onlarda 100-200 arası değişiyor zatenAB Olan kankam
Random hesaplar ucuza satılıyor alıp satış yaparsan kar ekleyip güzel hesaplar alabilirsinTeşekkür ederim hepsine baktım 1400 Ruble ye var onlarda 100-200 arası değişiyor zaten
Aynı hesabı tek kişiye vermiyorlar random oluyor ama hesap tek sende olmaz 4-5 gün dayanır sendeÇoğu kişi 5-10 skinli hesapları 60tl gibi bir fiyata satıyor
vericeğim sitede random hesapla
r satılıyor geri gidip gitmeyeceği kesin bir şey değil ama çoğu hesaplar pasif oluyor ben alım satım yapıyordum.
siteyi vereyim yararlanın isteyen satış yapsın isteyen alıp oynasın minumum 40 skinli hesaplar 55 Tl
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
teşekkürlerYararli konu eyw
kanka burası satış konusu değil git başka yerde konu aç lütfenKNK BANA MESAJ AT BENDE HESAP VAR FİYATI 50 TL
çoğu random satan kişiler bu siteden alıyorlar hesaplarıBu siteyi biliyorum çoğu hesap pasif 15 20 tl ye güzel skinli hesaplar geliyor random olarak
ppdeki sen misinben instagramdan almaya calıştım adam beni dolandırdı parayı alıp kactı o günden sonra artık almayı tercih etmiyorum